Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti milyen hazugságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti milyen hazugságot néztetek el, vagy néznétek el a másik részéről?

Figyelt kérdés

2017. dec. 26. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly húsvétkor azt mondta a párom hogy zöld erdőben járt, pedig nem is :/
2017. dec. 26. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy lenne ilyen. Elég őszinte és egyenes ember vagyok, ugyanezt a páromtól is elvárom.
2017. dec. 26. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyent. Én se hazudok, mi értelme lenne?

Hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.

2017. dec. 26. 15:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan, hogy a párom meglepetéssel készült születésnapomra, és sajnos annak szervezése azzal járt, hogy hazudnia kellett nekem, mert különben nem lett volna meglepetés. Vagy amikor tudtam, hogy elsóztam a vacsorát, mégis azt mondta, finom. Ezek abszolút megbocsájtható dolgok, igazából kegyes hazugságok. Minden más eset pedig egyedi, és az egyén mérlegelésétől, a kapcsolat milyenségétől, és a hazugság súlyától függ. Azt nem tudom semmilyen mértékben tolerálni, ha megcsalnak és érzelmeket hazudnak, de ettől még megbocsájtható.
2017. dec. 26. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ miben? Kinek mi számít hazugságnak, miről hazudik?
2017. dec. 26. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:

A meglepetés miatti hazugság szerintem belefér. :) Igazából az összes, ami mögött nem önmaga mentegetése vagy jobb színben feltüntetése áll. Ha amiatt hazudik egy vendégségben, hogy ne ehetetlenezze le a másik főztjét (a sajátomra elvárok tőle azért egy őszinte véleményt), vagy ha azzal mond le valamit, hogy dolga van, és nem vágja oda, hogy nincs kedve. Ez rendben van, nem sokat változtat a tényeken, nem érdekes, ha nem úgy van...

De mikor a kapcsolatunkat alapjaiban megváltoztató dolgokat titkol el, vagy hazudik arról, mije van meg mije nincs, az számomra visszataszító.

2017. dec. 26. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:
#2 tehát ha ahelyett, hogy az hazudná, hogy isteni a feneked azt mondja, hogy van rajtad fölösleges 4-5 kilo akkor te boldog vagy, hogy nem akar megvezetni :D
2017. dec. 26. 15:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Volt partnerek száma, módjával...

nem kell pár egyéjszakás kalandot, vagy 3-4 hónap "hosszú" ideig tartó volt kapcsolatot bevallania.

N23

2017. dec. 26. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!