Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy a másik fél nem mondta le a randit és te vártál rá és fel se bukkant?

Figyelt kérdés
Nő vagy férfi csinálta ezt?
2017. dec. 1. 11:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem, olyan volt, hogy fél órával előtte lemondta a férfi.
2017. dec. 1. 11:54
 2/10 anonim ***** válasza:

igen.

nő csinálta.

40/F/Budapest

2017. dec. 1. 12:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Velem majdnem volt ilyen, tinderen lebeszéltük a randit, majd pár órával előtte még ráírtam a srácra, hogy “akkor 5-kor?:)”. Erre nem jött semmi válasz, így el se mentem a helyszínre, szerencsére.
2017. dec. 1. 12:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen régen többször is volt. Gondolom vagy meggondolták magukat a csajok vagy messziről megnéztek és inkább oda se jöttek. Most meg már hogy kigyúrtam magam meg férfias lettem rögtön jönnének akiknek anno nem kellettem 🤔 34F
2017. dec. 1. 12:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Úriember. Utólag jobban megítélve marhára mártír és önimádó volt… Előadta nekem a dolgozó, fontos embert, hogy ő most állásinterjúra készül és fontos a munkája, és ne akadályozzam (ki akarta akadályozni, hát ő hívott randira és mondta az időpontot meg a részleteket), meg mennyire fáradt, meg minden. Úgy volt, hogy 6-kor találkoztunk volna, én fél 6 körül elindultam, írtam neki, hogy bocsánat, késni fogok pár percet, és akkor írt, hogy amúgy ő most ideges és nem ér rá. És mondom, hogy ha nem írok, akkor ott állok majd, mint fsz a lakodalomban, vagy mi? De hát hogy ő most a határidőkre figyel és nem tudja ezt is észben tartani.

A vicc most jön, írt 8-kor, hogy jól van bocsi, és átmennék-e hozzá egy borra, vagy valami. Mert ő ma már lusta kimozdulni. Feleségül véletlen ne vegyelek, ember?! :D Persze, a vagina mindig fontos, akkor is, ha az embernek kemény a munkája… Is.

Inkább azt szégyellem, hogy ez egy hét beszélgetés alatt nem szúrt szemet… Pedig már előtte is kicsit éreztem ezt a "te egy senki egyetemista vagy, én meg a nagy munkavállaló" attitűdöt, de elengedtem akkor még.

2017. dec. 1. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Én voltam az. Jó régen volt, két hónapig beszelgettem neten egy sráccal és végre sikerült lebeszélni egy randit. Mindketten izgultunk, nagyon vártuk a találkát.

Elindultam és a rakparton sétáltam az emberek között a járdán amikor egy biciklis szemből belém szlalomozott. Én seggre ültem, ő fejre állt. Mivel a telefonom a farzsebemben volt, így ripityára tört. Jöttek a rendőrök, mentők, jegyzőkönyv, elsősegély a bicajosnak is meg nekem is. Mindkettőnk keze sérült.

Szerencsétlen randi partneremet meg nem tudtam értesíteni. Órák után haza vergődtem, felmentem a netre, a srác eltűnt msnről, iwiwről, mindenhonnan. Emailjére megírtam mi történt de semmi reakció nem érkezett rá :( Pedig még fényképet is küldtem neki a sérült telomról és kezemről.

Ráadásul nem sokkal randi előtt volt egy olyan beszélgetésünk ahol mondta, hogy a lányok mindig valami nyakatekert ürüggyel mondták le a randikat. Én meg mondtam neki, hogy én nem vagyok olyan, én megmondom ha nem tudok elmenni, vagy nem szimpi a fiú... Azóta is sajnálom, hogy szegény velem is rám fázott, nem olyannak ismertem meg aki megérdemelte volna az átveréseket, igazi kis könyvmoly volt, számomra a legideálisabb srác aki akkoriban szóba jöhetett.

2017. dec. 1. 13:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Volt. Amikor írtam neki, hogy mennyit késik, várjak-e rá, letiltott.

Igen, csaj volt.

2017. dec. 1. 14:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem. Annak idején 5 éve olyan volt, hogy vártam rá 40 percet, mert 10 perccel a megbeszélt idő után felhívott, hogy 5 percet késni fog, aztán találkozó után 7 perccel már közölte is, hogy nem vagyok neki szimpatikus, úgyhogy ő megy, kivéve, ha én meghívom valami italra. Hát nemet mondtam. 35N
2017. dec. 1. 15:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Volt, többször is, férfiak.

Egyik rengeteget késett, nem is értem mi a francnak vártam rá 1 órát(!). Aztán ilyen lazán lekezelő lett, gyorsan véget vetettem a randinak.

Máskor megbeszéltük, minden ok, vártam a menő boros hely előtt, hát várhattam... üzenetet hiába írtam, letiltott.

Hogy valaki tahó, az nem a nemétől függ.

2017. dec. 1. 15:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Volt. Férfi csinálta. Mikor indultam a randira még beszéltünk..így meg úgy imád. Aztán se kép, se hang. A randira nem jött el, S utána többet nem jelentkezett.
2017. dec. 1. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!