Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randi szerintetek is akkor jó, ha érezni vonzalmat a másik iránt?
Szerintem egy esélyt még adj neki :) a vonzalom van akinél később alakul ki, ha nagyon jól elbeszélgettetek, jól érezted magad vele, akkor nincs gond.
Nejem is volt olyan kapcsolatom, amibe úgy mentem bele, hogy a fiú belsejébe szerettem bele aztán egyre jobban vonzódni kezdtem hozzá. 4 évig voltunk együtt.
Én első randin semmi vonzalmat nem éreztem a párom iránt, csak nagyon jól éreztem vele magamat, rengeteget beszélgettünk. Azóta lassan három éve együtt vagyunk.
Ha futó kalandot keresel, akkor ne menj el második randira, de ha életre szóló kapcsolatot, akkor adj neki még esélyt, egy igazi kapcsolat sokkal több, mint gyors vonzalom
Abszolút.
Nálam az első randi 3-4 óra egy este, sétálgatással aztán beüléssel valami kellemes helyre. Persze az egészet végig beszélgetve.
Ha ez idő alatt nincs vonzalom, akkor mehet a levesbe a dolog. Próbálgattam már én is amit fentebb írtak, hogy "adj még egy esélyt", de soha az életben egyszer nem történt semmi további randikon sem, ha adtam az esélyt és már az elsőn sem volt meg a vonzódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!