Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi ideig elfogadható, hogy a másik nem ér rá?
Ismerkedünk egy sráccal, de őszintén szólva kezd gyanús lenni, hogy sosem ér rá. 2 hetente találkozunk az utóbbi időben. Mindketten egyetemisták vagyunk, egyikünk sem végez könnyű szakot... Meg tudom érteni ha valaki nem ér rá a tanulmányai miatt, de soha életemben nem voltam annyira elhavazva még, hogy ne legyen egy héten pár szabad órám, vagy egy szabad délutánom... Tudom, nem én vagyok a fontossági sorrendben akkor sem az első, mert haverok, meg család meg minden, de kezdek kételkedni, hogy ez így normális...
A srác akar találkozni (pontosabban már egyre inkább csak ő akar), de mindig a tanulmányaira fogja, hogy nem ér rá, már másfél hónapja... Közben meg chaten sem képes velem ugy rendesen beszélni, csak néha rákérdez, hogy mizu és ennyi...
Van értelme ezt így folytatni? Ragaszkodik hozzám, de őszintén nem tudom, mi kifogás és mi nem.
20F 22L
Jaaaa...akkor ha jóhiszemű vagy, akkor elhiszed hogy tanul mint az állat. Ilyen ez a vizsgaidőszak. Ha kevésbé, akkor simán nem érdekled, ez is benne van a pakliban
#1 voltam
Egy pillanatig sem fogadható el az a kifogás, hogy "nem érek rá" egy párkapcsolatban.
Én is voltam egyetemista (kétszakos képzésben), mégis jutott időm tesiórára járni, nyelvvizsgát + jogsit csinálni, diàkmelózni heti 3 alkalommal, és most kapaszkodj meg: buliztam is, és barátom is volt.
Egy egyetemista a legszebb és leggondtalanabb éveit éli, arra szakít időt, amire csak akar.
Aki ilyen átlátszó kifogással jön, az nem akar tőled semmit, hidd el!
Mindenki arra szán időt, amire akar.
Ha nagyon akarna találkozni, akkor valószínűleg megoldaná, de az is lehet, hogy tényleg nagyon el van havazva, dolgozik suli mellett, vagy valami ilyesmi.
#6-os vagyok.
Velem is ugyanezt csinálta egy srác, aztán nekem így kezdett alábbhagyni az érdeklődésem iránta, nem írtam sokszor neki vissza, mondtam, hhogy elfoglalt vagyok mostanság, és hoppá, elkezdett megint teperni. Most már nagyon akarná a találkozót, viszont én nem igazán érek rá.:)
Talán picit légy távolságtartóbb, legalábbis nálam működött, még ha nem is tudatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!