Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik hazugságot tudnátok jobban tolerálni?
A konkrét esetet nem írnám le, a lényeg, hogy a hazugság alapja ugyanaz, és két férfi adta be nekem ugyanazt, más-más indokkal
Az egyik (aki kitalálta) azért, mert megtudott egy szerettemről olyasmit, ami engem borzalmasan érintett volna (és ebben igaza is volt), és ezzel a hazugsággal akart engem távol tartani magától, hogy ne akarjak vele többet találkozni, hogy ne okozzon fájdalmat azzal, hogy a szemembe kell mondania azt a dolgot.
A másik pedig, lényegében ezt kihasználva, hamis bizonyítékokkal ráerősített arra a hazugságra, azzal a céllal, hogy utána nekem ott legyen mint vigasz, mint támasz.
Úgy gondolom, a hazugság lényegtelen, csak próbáljátok meg elképzelni ezt a szituációt. Melyik tolerálható, ha egyáltalán az-e valamelyik?
Amelyikkel nem nekem van dolgom, azokkal semmi bajom. Hazudozzanak csak, de engem ne keverjenek bele, nem takarítanám más helyett a mocskot. Ha azt akarok, majd hazudok én.
31/f
1. Hazudott, hogy neked jó legyen és megkíméljen a "fájdalomtól"
2. Hazudott, hogy neki jó legyen és megkaphasson téged
Ha csak ennyi lenne, elég egyértelmű lenne.
Viszont ennyi infóból nem igazán lehet rendes következtetést levonni..
Nekem az jön le ebből, hogy a másodikra jobban haragszol, míg az elsővel hajlasz a megbocsájtásra.
Nálam jelen esetben nem lenne akkora különbség, mindketten hazudtak, nem számít miért. Nem kell, hogy más megóvjon, tiszteljen meg annyival, hogy az igazat mondja és legjobb belátásom szerint kezeljem a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!