Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik hazugságot tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik hazugságot tudnátok jobban tolerálni?

Figyelt kérdés

A konkrét esetet nem írnám le, a lényeg, hogy a hazugság alapja ugyanaz, és két férfi adta be nekem ugyanazt, más-más indokkal

Az egyik (aki kitalálta) azért, mert megtudott egy szerettemről olyasmit, ami engem borzalmasan érintett volna (és ebben igaza is volt), és ezzel a hazugsággal akart engem távol tartani magától, hogy ne akarjak vele többet találkozni, hogy ne okozzon fájdalmat azzal, hogy a szemembe kell mondania azt a dolgot.

A másik pedig, lényegében ezt kihasználva, hamis bizonyítékokkal ráerősített arra a hazugságra, azzal a céllal, hogy utána nekem ott legyen mint vigasz, mint támasz.

Úgy gondolom, a hazugság lényegtelen, csak próbáljátok meg elképzelni ezt a szituációt. Melyik tolerálható, ha egyáltalán az-e valamelyik?

2017. dec. 28. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Nehéz kérdés, mert egyszerűen nem tudom beleképzelni magam az adott szituációba... az én életem nem egy brazil szappanopera.
2017. dec. 28. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Előnyösebb helyzetbe akarták hozni magukat az ismerkedés ösvényén: olyan szituációt "alkottak meg", ami által közelebb engedheted őket a szívedhez. Biztos vannak, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy meglegyen a kinézett nő. A veszélye a dolognak a lebukás mellett még az, hogy könnyen vezethet lelki szemetesláda-státuszba a dolog, vagyis barátzónába, ahonnan sokak szerint nincs kiút.
2017. dec. 28. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Amelyikkel nem nekem van dolgom, azokkal semmi bajom. Hazudozzanak csak, de engem ne keverjenek bele, nem takarítanám más helyett a mocskot. Ha azt akarok, majd hazudok én.

31/f

2017. dec. 28. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Hazudott, hogy neked jó legyen és megkíméljen a "fájdalomtól"

2. Hazudott, hogy neki jó legyen és megkaphasson téged

Ha csak ennyi lenne, elég egyértelmű lenne.

Viszont ennyi infóból nem igazán lehet rendes következtetést levonni..

2017. dec. 28. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az jön le ebből, hogy a másodikra jobban haragszol, míg az elsővel hajlasz a megbocsájtásra.

Nálam jelen esetben nem lenne akkora különbség, mindketten hazudtak, nem számít miért. Nem kell, hogy más megóvjon, tiszteljen meg annyival, hogy az igazat mondja és legjobb belátásom szerint kezeljem a helyzetet.

2017. dec. 28. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!