Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, nem unjátok még a "nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nem unjátok még a "nincs semmi baj a külsőddel" kegyes hazugságot?

Figyelt kérdés

Azt még megértem, hogy mikor Kalányos Marlonbrandó próbálkozik be a 99-es buszon, akkor nem azt fogjátok mondani neki, hogy "csúnya vagy, mint az ördög", hanem ragaszkodtok ahhoz, hogy van barátotok és amúgy ha nem lenne, akkor simán összejönnétek vele.

De normál körülmények között miért kell ezt hazudni? Főleg, mikor esetleg évek óta ismeritek az illetőt? Főleg, mikor még a saját anyád/húgod/nővéred/unokatestvéred is ezt mondja, pedig ő aztán igazán megmondhatná, hogy "Hát nem vagy egy matyóhímzés, de azért mi szeretünk."

2020. ápr. 28. 04:20
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
83%

34#, 36# Tökéletesen egyetértek!

Annyit tennék hozzá, - az eredeti kérdésre visszautalva - hogy szerintem a kegyes hazugság néha jobb, mint mondjuk a külsőre hivatkozás (alacsony vagy, "ezzel a pofával még jó hogy nem jössz be nekem" és ennek különböző fokozatai), mert ezzel nem gázol bele a másik önbecsülésébe. A legnemesebb ilyen kegyes hazugság szerintem a "van barátom/barátnőm", ami még ha nem is igaz, akkor is a másik embert tiszteletben tartva történik meg a visszautasítás

2020. ápr. 28. 19:49
 42/46 anonim ***** válasza:
84%

"Főleg, mikor még a saját anyád/húgod/nővéred/unokatestvéred is ezt mondja"

Nem tudom, de én pl. a saját anyámtól, apámtól jobban elviselem a kritikát, mit egy kvázi idegentől.

Egyébként simán el tudok képzelni olyan szituációt, hogy "nincs semmi baj a külsőddel, de nem jönnék össze" és ez nem hazugság. Több barátnőm párja abszolút nem jön be nekem külsőre, mint férfi, ők azonban helyesnek gondolják. Mindnek azt mondanám, hogy "semmi baj a külsőddel", hiszen attól, hogy nekem nem tetszik, még másnak tetszhet, mi nők ugyanis nem vagyunk egyformák.

2020. ápr. 29. 09:26
 43/46 A kérdező kommentje:

Aki megsértődik a kritikán azokat kéne kiirtani. Főleg, ha előtte normális véleményt kért. Az ilyenek miatt tapogatóznak sötétben a normális férfiak és vesztegetnek el éveket feleslegesen.

Én mindig a válaszokat kerestem mindenre, ezért utáltam a kegyes hazugságok minden formáját.

Az "ízlések és pofonok" rész is legyen őszinte. Ha azt mondja, azért nem jövök be, mert nem vagyok 180, akkor nem szeretném őt meglátni fél év múlva egy nálam is alacsonyabb férfival.

Ha azt mondja, neki a stabil egzisztenciával rendelkező férfiak kellenek, akkor nem szeretném megtudni 3 év múlva, hogy 2 éve együtt él egy munkanélküli cigánnyal, akit nem tud kitenni a saját lakásából és ő tartja el a csávót.

Mert ezek egyértelmű hazugságok, hülyének nézve érzem magam és csak még több kérdést vetnek fel.

A bonyolultabb szituációkról már nem beszélek, amikor tényleg van barátja és ez is az elutasítás indoka, de a barátját rendszeresen megcsalja hol ezzel, hol azzal. Tehát szintén a "nem jössz be" lenne az indok, hiszen megcsalós szexre aztán pláne nem számít sem az egzisztencia, sem sok egyéb.

2020. ápr. 29. 11:04
 44/46 anonim ***** válasza:
71%

"Ha azt mondja, azért nem jövök be, mert nem vagyok 180, akkor nem szeretném őt meglátni fél év múlva egy nálam is alacsonyabb férfival."

Én egyszer megmondtam egy srácnak, hogy nekem többek közt nem jönnek be a nálam alacsonyabb (én 176 cm vagyok) férfiak, majd kb két hónappal később összejöttem egy nálam pár centivel alacsonyabb sráccal, mert ha minden másban tökéletes, akkor nem fogom pár centi miatt dobni.

Az sajnos senkit nem érdekel, hogy te mit szeretnél látni, el kell fogadni, amit akkor neked mondtak és ennyi.

2020. ápr. 29. 11:12
 45/46 anonim ***** válasza:
79%

"Ha azt mondja, azért nem jövök be, mert nem vagyok 180, akkor nem szeretném őt meglátni fél év múlva egy nálam is alacsonyabb férfival."

Már megbocsáss, de te nem vagy normális. (Mondjuk ezt eddig is sejtettem). Nem jöttél be neki, az alacsony férfiak nem jönnek be neki. De egyszer találkozik egy olyan férfival, aki elvarázsolja, és többé már nem érdekli a magasság. De ne jöjjön össze vele, mert 2-3 éve még a magasságot ő maga is fontosnak tartotta, de most már nem?

Elmondanám, hogy nekem sosem jöttek be a túlsúlyos pasik, de egyszer megismertem egyet, aki nagyon vonzott, ezért nem érdekelt a túlsúlya. Végül nem jöttünk össze, de ez nem rajtam múlt. A múltkoriban láttam, erősen lefogyott, fut, bicajozik rendszeresen. Nekem így már nem is tetszik bár nyilván ha vele lennék elfogadnám így is. De neki hihetetlenül jól állt a túlsúly. Van ilyen is. Az élet nem fekete meg fehér, és nem minden hazugság, illetve nem minden megindokolható. És te meg hiába vársz indokokat, semmit nem érsz velük. Nem tudsz magadon változtatni, amit tudsz azt női kifogások nélkül is megteheted.

2020. ápr. 29. 11:17
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy még mennyire aktuális a kérdés, viszont szerintem itt a legtöbb nő magára ismert és ezért nagyon magas lepontozások aránya.

Én azt gondolom, hogy gerinctelenségre és egyenesség nélküliségre vall, ha egy nő kegyes hazugságokkal áll elő egy férfinak az esetleges bepróbálkozásoknál, pusztán azért mert fél a reakciótól vagy egész egyszerűen csak fél őszintének lennie ebben a szituációban.

Ahogyan már előttem is irták, minekünk férfiaknak nagyon sok mindent kell korrigálnunk mikor bepróbálkozunk egy lánynál és a minimum az, hogy őszintének kell lennünk és el kell viselnünk a cselekedetünk következményét. Itt arra gondolom, hogy a z elutasitás is benne szerepel a pakliban és emellett nagyon sok eltántoritó tényező is. Nos, ha egy nő egy ilyen őszinte megnyilvánulásra valami kamu szagú kifogást talál annak érdekében, hogy lerázza a srácot, akkor szerintem jobban is járt a srác, hogy elutasitották.

Személy szerint nekem volt olyan esetem, hogy bepróbálkoztam egy lánynál és elutasitott. Viszont olyannyira érződött az, hogy full kamu az indok, hogy teljesen szánalmasnak éreztem a csajt.. Inkább nem is firtattam tovább a lányt, mert teljesen illúzió romboló volt az egész elutasitása.

Én azt gondolom ,hogy egy férfinak nem csak akkor kell férfinak lenni mikor odamegy egy csajhoz, hanem akkor is mikor elutasitják. Férfiasan viselni kell ezt és értékelni a lány őszinteségét, majd tovább állni. Viszont attól függetlenül, hogy vannak fiúk, akik nem ezen elv alapján élnek, nem kötelező a lánynak is lesüllyedni arra a bizonyos szintre, ahol ezek a srácok vannak.

2020. máj. 1. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!