Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, nem unjátok még a "nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nem unjátok még a "nincs semmi baj a külsőddel" kegyes hazugságot?

Figyelt kérdés

Azt még megértem, hogy mikor Kalányos Marlonbrandó próbálkozik be a 99-es buszon, akkor nem azt fogjátok mondani neki, hogy "csúnya vagy, mint az ördög", hanem ragaszkodtok ahhoz, hogy van barátotok és amúgy ha nem lenne, akkor simán összejönnétek vele.

De normál körülmények között miért kell ezt hazudni? Főleg, mikor esetleg évek óta ismeritek az illetőt? Főleg, mikor még a saját anyád/húgod/nővéred/unokatestvéred is ezt mondja, pedig ő aztán igazán megmondhatná, hogy "Hát nem vagy egy matyóhímzés, de azért mi szeretünk."

2020. ápr. 28. 04:20
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
86%
#19: Na de egyáltalán miért is kellene azt mondani bárkinek is, hogy "qrva ronda vagy"? Ez így megalázó és sértő. Meg lehet ezt finomabban is fogalmazni, ráadásul anélkül, hogy hazudnánk. "Külsőre nem vagy az esetem, nekem az ilyen és ilyen fiúk/lányok tetszenek, benned valamiért nem fogott meg az összhatás", és kész. Nekem legalábbis az elutasítás ellenére is sokkal jobban imponál, ha valaki "érveket", konkrétumokat tud felhozni a döntése indokaként, mint ha nyilvánvaló módon hazudik, vagy ha nyom nélkül lelép egy beszélgetésből.
2020. ápr. 28. 09:29
 22/46 anonim ***** válasza:
85%
Szóval ha az utcán odajön egy pasi, bepróbálkozik, elutasítom, és mennék tovább a dolgomra, de ő jön utánam hogy magyarázzam már el, hogy mi a baj, akkor le kéne állnom vele ezt megvitatni? Idegen emberek, ugyanúgy neten is, nem gondolom hogy fel kéne háborodni azon, ha nem vagyok hajlandó 10 másodpercnél többet áldozni rájuk.
2020. ápr. 28. 09:30
 23/46 anonim ***** válasza:
71%
Azt mondjuk sejtettem, hogy a gyakoris törzsközönség nem fogja értékelni a válaszaimat, talán mert igyekeztem pártatlan maradni. Itt csak az okoskodás, a gyűlölködés, az egymásra mutogatás, a frusztrációk kiélése a menő, gondolkodni pedig sokaknak fáj. Szomorú, hogy ez van, én ettől függetlenül vállalom azt, amit leírtam, a sok arctalan, névtelen, ellenérveket felhozni képtelen frusztrált senki pontozgatása pedig csak őket minősíti.
2020. ápr. 28. 09:34
 24/46 anonim ***** válasza:
61%

09:28

Csak egyet tudok érteni

2020. ápr. 28. 09:37
 25/46 anonim ***** válasza:
42%

Majd egyszer talán megtanuljátok, hogy a külső tényleg csak másodlagos.

Számos olyan pár van az ismerőseim között, ahol a pasi elhízott, csúnya, a barátnője viszont modell lehetne.

De persze, fogjad csak a külsődre a sikertelenséget, így nem kell a saját hiányosságaiddal szembenézni, mert ezzel a testtel áldott meg a sors...

2020. ápr. 28. 09:45
 26/46 anonim ***** válasza:
90%

1. Honnan tudod, hogy nincs barátjuk?

2. Honnan tudod, hogy hazugság, hogy nem akarnak kapcsolatot?

3. Én utcán nem ismerkedem. Ha ezt mondom, az hazugság? Jóképűekkel sem ismerkedem, mondjuk azok le sem szólítanak soha. De utcán tényleg nem.

4. Te ha leszólítasz egy nőt, konkrét indoklást vársz? Mire fel? Nem tartozik neked az idejéből.

5. Valószínűleg nincs baj a külsőddel. Az, hogy nekem nem tetszik, egyéni preferencia kérdése. Pl a legtöbb nőnek bejönnek a nagyon magas pasik nekem taszítóak. Honnan tudjam, hogy te nem jössz be másnak?

6. Hogy neked a fejedben van a probléma, az egyértelmű. Gondolom, ez kiül az arcodra is, illetve az ismerkedési módszereiden is látszik.

7. A nőrokonok jó hogy nem látnak rondának. Én sem látok rondának senkit a családból. A szeretet megszépít, tudod.

8. Nem gyűlölködtem, csak én meg már az ilyen suttyó kérdéseket unom.

2020. ápr. 28. 09:47
 27/46 anonim ***** válasza:
69%
#22: Nem feltétlenül utcai ismerkedésre gondoltam, de ha mondjuk ott is elmondod neki, hogy "ezért és ezért nem vagy az esetem", azzal megspórolhatod magadnak azt, hogy utána érdeklődjön, hogy miért nem. Másrészt ha pl. netes ismerkedésről beszélünk, ott is ugyanígy meg tudod írni konkrétan, hogy "ezért és ezért...". Valószínűleg nem fog lekopni az ujjadról a bőr, mert ha már egyszer azt le tudod neki írni, hogy "nem akarok barátot", akkor az igazságot is le tudod írni. Valóban igaz, hogy "ismeretlen" a másik, de te is ugyanúgy ismeretlen vagy neki. Ő mondjuk összeszedi a bátorságát, odamegy hozzád, normális módon megszólít, vagy mondjuk neten tisztességes, normális módon ír neked, akkor szerintem nem rabol el sokkal többet az idődből az, hogy megmondod neki az indokaidat. Másrészt ha neked tetszik egy srác, és mondjuk megpróbálsz vele szemezni, akkor valószínűleg te sem olyan választ vársz, hogy "most mit bámulsz?", hiába vagy idegen a másik számára. Nem kell leállni magyarázkodni, de amikor van időd és lehetőséged, akkor szerintem célravezetőbb a lehetőségekhez mérten konkrétan, de finoman elmondani, hogy miért nem. A legtöbb emberben valószínűleg úgyis felmerül a miért. Nem egyszerűbb már előre megmondani, hogy "ezért és ezért", mint hogy utána meg rohangáljon utánad az utcán?
2020. ápr. 28. 09:48
 28/46 anonim ***** válasza:
93%

Privátban beszélgettem itt egy sráccal, aki pár üzenet után megkért, hogy mondjak véleményt a külsejéről, mert biztosan emiatt van egyedül.

Őszintén szólva, nem szerettem volna, mert valóban nem volt túl helyes, de ő csak erőlködött, hogy írjam, írjam csak, bírja a kritikát.

Teljesen udvarias módon (vagyis nem kezdtem el bunkó módon fikázni, hogy "mégis hogy nézel ki??!!) leírtam, hogy mit nem tartok rajta jónak, és szerintem mit kéne változtatnia.

A haja volt a legrosszabb, az zsíros csimbókokban lógott (neki nem így írtam), tényleg taszító volt. Korábban írta, hogy budapesti, el is linkeltem neki azt a fodrászatot, ahova a bátyám jár, mert nem csak tök jó munkát végeznek, de az áraik is nevetségesen alacsonyak ehhez képest.

Tényleg jóindulattal írtam meg neki mindezeket, miért is lett volna másképp? A reakciója azonban az volt, hogy elkezdett engem szidni, hogy én biztos olyan lány vagyok, aki csak Chris Pratt-re nedvesedik, és mindenki más pusztuljon el szerintem. Biztos én is az az elhízott tyúk vagyok, aki várja a tökéletest.

Mit ne mondja, köpni-nyelni nem tudtam. Ő kér tanácsot, majd amikor kap, még engem szid?

Na, ezért nem írom le a véleményemet, ha kérdezik. Van barátom, így már csak annyit mondok, hogy "Mellette már nem tudok úgy nézni más srácra."

2020. ápr. 28. 09:49
 29/46 anonim ***** válasza:
89%
#26: Csak egyetlen pontra reagálnék. A nő nem tartozik az idejéből senkinek. Oké, rendben van. Máskor meg azt szajkózzátok, hogy a mai férfiak töketlenek, nem kezdeményeznek stb. Akkor minek menjen oda bárki is bárkihez? És akkor a miért nem kezdeményeznek a nők, ha nekik kell valaki? A férfinak kell, hogy fussa az idejéből bármire, viselkedjen normálisan, tisztességesen, "cserébe" a nő nem tartozik az idejével és azzal, hogy azt mondja, "bocs, de nálam nem te vagy a nyerő, mert nem jössz be külsőre". Ha nem tartozik az idejével, akkor bezzeg arra van ideje, hogy adott esetben hazudjon valamit. A férfi legyen bátor, merjen kezdeményezni, lehetőleg 2 másodperc alatt nyerje el a hölgy szimpátiáját, legyen frappáns és egyéni a szövege, és persze adott esetben a bunkó, megalázó elutasítást is tudnia kell elfogadni. Már az elején csupa elvárás, és nekem pl. sokkal jobban esik az olyan elutasítás, ahol értékelik a tisztességes közeledési szándékot. A nőknek könnyű, nekik nem kell odamenniük senkihez, nem kell azon agyalniuk, hogy "mit mondjak, hogy legalább szóba álljon velem", vagy hogy "vajon elküld a halál fhaszára, mert megint kifogtam egy agresszív feminácit?".
2020. ápr. 28. 09:57
 30/46 anonim ***** válasza:
32%
#28: Ez 1, azaz szám szerint egy eset volt. Én is tudnék olyan "nőt" említeni, aki pl. nem jött el egy 2. randira, és utána megalázott azzal is, hogy ő nem vénemberekkel akar ismerkedni (volt vagy 8 év korkülönbség köztünk, úgy, hogy ő is már huszonéves volt), és hogy neki a "városi fiúk" az esetei, holott azért ő sem volt egy női szépségideál. De ez csak egy eset, és nem taszítana el a további ismerkedéstől. Nyilván van, aki a normális kritikát sem bírja, ezt nem lehet tudni, ezen az alapon akkor kb. az emberiség is kihalhatna, mert akkor mi, férfiak is mondhatnánk, hogy "úgyis ez is csak egy beképzelt, bunkó liba lesz, mint a többi, nem megyek oda hozzá". Mindenkinek meg kell tanulnia a problémakezelést, és azt is számításba kell venni, hogy adott esetben a normális kritikára is hisztivel válaszolhat. Lehet, hogy ha egy kövér nőnek én is azt mondanám, hogy "bocs, de szerintem fogyhatnál egy kicsit", arra is hisztivel válaszolna, mert sértve érezné magát. Nyilván a legtöbb ember azt akarja hallani, hogy ő így is szép, és sokan zokon veszik a normális bírálatot is.
2020. ápr. 28. 10:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!