Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nem unjátok még a "nincs semmi baj a külsőddel" kegyes hazugságot?
Azt még megértem, hogy mikor Kalányos Marlonbrandó próbálkozik be a 99-es buszon, akkor nem azt fogjátok mondani neki, hogy "csúnya vagy, mint az ördög", hanem ragaszkodtok ahhoz, hogy van barátotok és amúgy ha nem lenne, akkor simán összejönnétek vele.
De normál körülmények között miért kell ezt hazudni? Főleg, mikor esetleg évek óta ismeritek az illetőt? Főleg, mikor még a saját anyád/húgod/nővéred/unokatestvéred is ezt mondja, pedig ő aztán igazán megmondhatná, hogy "Hát nem vagy egy matyóhímzés, de azért mi szeretünk."
Majd egyszer talán megtanuljátok, hogy a külső tényleg csak másodlagos.
Számos olyan pár van az ismerőseim között, ahol a pasi elhízott, csúnya, a barátnője viszont modell lehetne.
De persze, fogjad csak a külsődre a sikertelenséget, így nem kell a saját hiányosságaiddal szembenézni, mert ezzel a testtel áldott meg a sors...
1. Honnan tudod, hogy nincs barátjuk?
2. Honnan tudod, hogy hazugság, hogy nem akarnak kapcsolatot?
3. Én utcán nem ismerkedem. Ha ezt mondom, az hazugság? Jóképűekkel sem ismerkedem, mondjuk azok le sem szólítanak soha. De utcán tényleg nem.
4. Te ha leszólítasz egy nőt, konkrét indoklást vársz? Mire fel? Nem tartozik neked az idejéből.
5. Valószínűleg nincs baj a külsőddel. Az, hogy nekem nem tetszik, egyéni preferencia kérdése. Pl a legtöbb nőnek bejönnek a nagyon magas pasik nekem taszítóak. Honnan tudjam, hogy te nem jössz be másnak?
6. Hogy neked a fejedben van a probléma, az egyértelmű. Gondolom, ez kiül az arcodra is, illetve az ismerkedési módszereiden is látszik.
7. A nőrokonok jó hogy nem látnak rondának. Én sem látok rondának senkit a családból. A szeretet megszépít, tudod.
8. Nem gyűlölködtem, csak én meg már az ilyen suttyó kérdéseket unom.
Privátban beszélgettem itt egy sráccal, aki pár üzenet után megkért, hogy mondjak véleményt a külsejéről, mert biztosan emiatt van egyedül.
Őszintén szólva, nem szerettem volna, mert valóban nem volt túl helyes, de ő csak erőlködött, hogy írjam, írjam csak, bírja a kritikát.
Teljesen udvarias módon (vagyis nem kezdtem el bunkó módon fikázni, hogy "mégis hogy nézel ki??!!) leírtam, hogy mit nem tartok rajta jónak, és szerintem mit kéne változtatnia.
A haja volt a legrosszabb, az zsíros csimbókokban lógott (neki nem így írtam), tényleg taszító volt. Korábban írta, hogy budapesti, el is linkeltem neki azt a fodrászatot, ahova a bátyám jár, mert nem csak tök jó munkát végeznek, de az áraik is nevetségesen alacsonyak ehhez képest.
Tényleg jóindulattal írtam meg neki mindezeket, miért is lett volna másképp? A reakciója azonban az volt, hogy elkezdett engem szidni, hogy én biztos olyan lány vagyok, aki csak Chris Pratt-re nedvesedik, és mindenki más pusztuljon el szerintem. Biztos én is az az elhízott tyúk vagyok, aki várja a tökéletest.
Mit ne mondja, köpni-nyelni nem tudtam. Ő kér tanácsot, majd amikor kap, még engem szid?
Na, ezért nem írom le a véleményemet, ha kérdezik. Van barátom, így már csak annyit mondok, hogy "Mellette már nem tudok úgy nézni más srácra."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!