Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hosszu egyedullet utan nehezit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszu egyedullet utan neheziti a parkeresest ha valaki nem ugy ugral ahogy en futyulok?

Figyelt kérdés
Sezeretnwk mar kapcdoolatot de olyan hosszu ideiig voltam egyedul hogy nem tudom mar tokeralni ha nem az van ahogy en akarom. Ugy erzem nem fecserelhetem az idom, nincs kedvem jatszadozasokhoz de ez neheziti a dokgokat, egyszeruen nem talalok senkit akivel egyforma lene a tempo meg ugy minden klappolna. Tul sokat is csalodtam emiatt nem akarok en turni, de azt veszem eszre mas is igy gondolkodik mint en es igy megvan lőve az egesz

tegnap 17:41
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
78%
Kezdésnek tedd le a piàt!
tegnap 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
És ha már letetted, aludj kicsit. Holnap minden jobb lesz.
tegnap 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Eléggé, de az alkoholizmus még jobban megnehezíti
tegnap 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Az már a legalja, ha a mai napon Noren beszólásán tudtam a legőszintébben röhögni? :DDD
tegnap 20:21
 5/6 Noren1989 ***** válasza:
Az az, igen.
tegnap 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Szóval neked sincs életed, értem. :D
tegnap 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!