Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedem egy férfival és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedem egy férfival és màr-màr félelmetes ahogy szóról-szóra megjegyez mindent amit mondok?

Figyelt kérdés

Tényleg így van.

Ugyanazokat a szavakat mondja vissza később akàr pàr héttel is...

Magàról nem sokat beszél, de amit én mindok mindent megjegyez.

Ez milyen pszichiàtriai betegség lehet?

márc. 2. 09:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Észnek és memóriának hívják. Ritka betegségek. Bárcsak én találkoznék egy olyan pasival, aki hordozza őket.
márc. 2. 09:28
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem az a pszichiátria betegség, amikor mindenkiről rosszat feltételez az ember. Talán üldözési mánia, de nem értek hozzá.
márc. 2. 09:42
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Micsoda probléma. Az enyém is ilyen, de nem jutott eszembe még ezen gondolkodni, hogy vajon pszichiátriai beteg-e😂 Simán csak örülök neki, hogy nem kell magamat ismételgetni mellette, nincs vita olyanokból, hogy “dehát ezt nem is mondtad😯😦”…
márc. 2. 09:43
 4/18 anonim ***** válasza:
84%

Érdemi válasz kísérlet a kérdezőnek: Lehet, hogy enyhén aspergeres a pasi. Tudom, hogy ma már nem ez a címke, hanem, hogy "spektrumon van", de a lényeg ugyanaz. Amúgy meg Feldmárral értek egyet és nem vagyok híve a címkézésnek, vannak ilyen férfiak, pl a fiam is ilyen.

#4 Nem az a baj, hogy nincs humorérzéked (sem?), hanem, hogy még ki is plakátolod :DDD Te csak szeretnéd, hogy annyira utáljalak téged is, amennyire én utálom a férfiakat :DD

#1-es voltam

márc. 2. 09:53
 5/18 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem is (valamilyen formában) autizmus lehet.

Vannak magasan funkcionáló autisták is.

Vagy egyszerűen kiváló a memóriája.

márc. 2. 10:12
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nincs ebben semmi félelmetes, inkább csak figyelmes és jó a memóriája.
márc. 2. 10:23
 7/18 anonim ***** válasza:
17%

"Szerintem is (valamilyen formában) autizmus lehet.

Vannak magasan funkcionáló autisták is.

Vagy egyszerűen kiváló a memóriája."

Attól mèg nem autista te feminàci. Nagyon gàz a férfi utàlatod.

márc. 2. 10:32
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
Ehhez nem kell aspergeresnek lenni, simán csak figyel rád, inkább örülj neki. Ha nem emlékezne, akkor meg az lenne a baj...
márc. 2. 10:38
 9/18 anonim ***** válasza:
18%
Offold időben. Beteg elme lehet. Elutasítást nem fogadja majd el és elkezd zaklatni.
márc. 2. 11:19
 10/18 anonim ***** válasza:
83%

Én is ilyen vagyok, aki érdekel, azzal iszonyat figyelmes vagyok, spontán.

Akár itt egy levelezés alatt is, no persze, ha idővel ugyanazt megkérdezi, jön a ghosting. 😁

márc. 2. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!