Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igaz, hogy kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy kicsit másabbul kell bánni a lányokkal, mint ahogy azt az ember gondolná? (Leginkább az új generáció)

Figyelt kérdés
20-as éveimbe járok, és csomószor megkaptam már azt ismerősöktől is, hogy nem szabad se túl kedvesnek lenni a lányokhoz, se túlságosan odafigyelni, mert az jön be a legtöbbnek, ha kicsit ignorálod, vagy a figyelmet megvonod tőle ilyenek... Nem tudom volt már 1-2 kapcsolatom meg kalandom, de valahogy sosem vitt rá a lélek, hogy "megjátsszam" magam, azért hogy érdeklődést nyerjek, de kezdem úgy érezni, hogy ez az egyetlen járható út? Ezt más is így látja/tapasztalja? Leginkább az új generációra gondolok a 20-30 közötti lányokra, de lehet régebben is volt erre példa nem tudom.

2023. jún. 19. 10:17
A kérdező szavazást indított:
Igen van benne igazság.
Némi igazság van benne.
Egyáltalán nem igaz.
35 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%
Különbség van a kedvesség között és az között, hogy áttaposnak rajtad, mert papucs vagy. Mértékkel mindent, légy önmagad! Ha ignorálod, játszmázol arra ráfázol.
2023. jún. 19. 10:19
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Amire téged ösztönöznek, azt játszmának hívják és normális nő menekül az ilyen emberek elől. Ha szimpatikus vagy valakinek, azzal nyersz a legtöbbet, ha nem trükközöl, ha pedig nem, az jobb, ha hamarabb kiderül. Én alapvetően ugyanazt az emberi minőséget keresem a partnereimben, mint a barátaimban, ennek nem mond ellent az a többlet, ami egy párkapcsolattal jár.

26n

2023. jún. 19. 10:20
 3/21 anonim ***** válasza:
88%

Bocs, de az "új generáció" a tizenévesek, nem a 20-30 közöttiek. XD

Szerintem ez mazochista csajnak jön be, hogy semnminek nézzék.

2023. jún. 19. 10:21
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lelkisérült, mentális beteg csajokat akarod bevonzani, akiknek az az igazi kapcsolat, ha hetente szakítotok és kibékültök, akkor ez egy remek módszer!

Ha normális barátnőt akarsz és egy nyugodt, boldog kapcsolatot, akkor add egyszerűen önmagad!

2023. jún. 19. 10:21
 5/21 anonim ***** válasza:
23%
Legyél bunkó lekezelő felgma velük alázd őket az a nyerő
2023. jún. 19. 10:23
 6/21 A kérdező kommentje:
#1 Van benne valami, bár hálistennek azért a papucsság messze áll tőlem ezt mondjuk lehet az exeim pont nem szerették, hogy nem mindig azzal a pennával írtunk amivel ők akarták.
2023. jún. 19. 10:23
 7/21 A kérdező kommentje:
#2 Akkor ezekszerint én futok bele majdnem 100%-os rációval a játszmákba, vagy csak szimplán nem ítél meg szimpatikusnak több hetes beszélgetés/találkozás után? Valahogy fura, mert eddig a magam adásával kevés pontot gyűjtöttem be inkább csalódásokat, ezért gondoltam, hogy lehet én b*szok el valamit.
2023. jún. 19. 10:25
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
Na, legyen egyenrangú kapcsolatod! Ne hagyd magad, de őt se dongold be a földbe.
2023. jún. 19. 10:25
 9/21 A kérdező kommentje:
#3 Bocsi my bad nem tudtam fejből ennek a generációnak a nevét nem követem nyomon annyira. Abban lehet van igazság :D
2023. jún. 19. 10:26
 10/21 A kérdező kommentje:
#4 Ez lehet csúnyán fog hangzani, de az utóbbi években, csak valamilyen lelkisérültbe futottam bele, és már untam. Személyiségzavaros, csapongó hangulatú, kisajátító stb.. Kezdem kicsit úgy érezni, hogy már nincs is olyan nő, akinek nincs lelki gikszere.
2023. jún. 19. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!