Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy kicsit másabbul kell bánni a lányokkal, mint ahogy azt az ember gondolná? (Leginkább az új generáció)
Ha csak azért vagy kedves, hogy a bugyijába mássz, azt meg fogják érezni, és nem tetszik nekik, joggal.
Ha csak azért játszod a bunkó csávót, mert a pua tanfolyamon vagy az inceleknél azt mondták, hogy ez kell a nőknek, akkor azt meg fogják érezni, és nem tetszik nekik, joggal.
Nem arról van szó, hogy ignorálni kell őket. csak nem kell folyton a nyakukba lihegni. Egy nő számára vonzó, ha van saját életed, érdekes hobbijaid. És nem fog összedőlni a világ, ha mondjuk szólsz, hogy "bocs, a haverjaimmal koncertre megyünk, úgyhogy most nem jó, szervezzünk randit más időpontra".
"nem-e túl odafigyelő/kedves vagyok, és ez nem tetszik egy nőnek például"
De ez nem a te hibád. Ez az ő gikszere.
Elárulok valamit, ami nem fog tetszeni senkinek: a legtöbb ember érzelmileg alulképzett. Aztán szülők lesznek, gyereket nevelnek, akiknek nem adják meg azt a szeretetet, amire vágynak.
És amikor gyerek vagy, magadat fogod hibáztatni, hogy biztos te vagy a rossz, amiért neked több szeretet kéne. Elnyomod. És mikor felnősz, nem tudod elhinni vagy elfogadni, hogy mások képesek arra a szeretetre, amire te régen vágytál. Csak addigra az ember olyan páncélt növeszt, és annyira beletompul mindenbe, hogy nem tud ebben a dinamikában viselkedni.
Nem jön be az ignorálás, de gáz vagy sem a fordított pszichológia (néha) valahol mégis működik. De nem feltetlenül jól.
Példa - mostani sztori:
Van egy pasi akivel kavarok egy ideje, de mindig random történik. Egyik alkalommal amikor összefutottunk egy rendezvényen és ignorált, pedig nem lett volna rá oka, mert nem akarok amúgy tapadni rá, az nagyon zavart. Bejött ez a viselkedés? Nem! De zavart és elkezdte piszkálni az agyam és ezáltal többet gondolkodtam rajta. Majd megint kavartunk. Egyszer aztán szex után azt mondta, jobban tenném ha távol maradnék tőle, mert problémás. Oké. Én elfogadom. Csak szexet akarok tőle mást nem, de ha ő ezt mondja, elhiszem. Majd megint összefutottunk társaságban. Ott én nem foglalkoztam vele, hisz ő mondta. Na... hát egész este le se vette a szemét rólam és miattam jött tovább, pedig eredetileg hamarabb akart hazamenni. Barátnőmnél érdeklődött rólam, visszhallottam stb.
Viselkedését tekintve NEM jön be az ha ignorál. Az jön be, ha konkrétan odajön (mint az eléjén) és egyértelműen kifejezi amit akar. Ez inkább zavar. De sajnos az ember nem tökéletes és igen, sokszor ami nem lehet a miénk (vagy úgy tűnik) az jobban kell, jobban érdekel. Emberi természet.
Ennek ellenére jobb lenne sokkal, ha az emberek nem játszmáznának és kimondanák ha akarnak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!