Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mikor veszik igazából észre hogy a potens, szabad és normális pasik száma igenis csökken korral ahogy haladnak előre és válogatnak ezerrel?
Figyelt kérdés
okt. 11. 10:09
A kérdező szavazást indított:
30 évesen már látni hogy a választék rosszabb
35 év körül egyértelműen csökken a megfelelő hímek száma
40 körül már alig van
45 évesen vettem észre
50 éves korom körül tűnt fel
14 szavazat
1/24 anonim válasza:
Észrevesszük, de mit csináljunk? Egy kapcsolat egy olyan emberrel akivel beérjük rosszabb mint egyedül.
2/24 anonim válasza:
Én pl. már 20 évesen láttam, hogy a rendes, helyes, "jó apuka alapanyag" férjjelöltekből kevés van. A legtöbb igazán jó srác 15 éves kora óta kapcsolatban volt már akkor is. Ennek ellenére úgy voltam, hogy ha nem találok teljesen megfelelőt, akkor jobb egyedül. Szerencsére 21 évesen találtam.
3/24 anonim válasza:
A kérdés baromság, de a vége a házasságnak úgyis mindig az, hogy Protkó papa demens, azt se tudja már, hogy hol van (és nem is érdekli), Vera mama pedig takaríthat utána. Akkor is, ha amúgy egyforma idősek.
5/24 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Ezzel csak azt bizonyitottad, hogy még jobban kell majd válogatnunk🤣
6/24 anonim válasza:
De......... De ha a potens, normális rendes férfiak mind kapcsolatban vannak, az nem azt jelenti, hogy igenis az ilyenek kellenek a nőknek.....?
7/24 anonim válasza:
Bőven 50+ évesen tűnik fel nekik, mert a nők korosztályosan akkor kezdenek először többen lenni a férfiaknál.
8/24 anonim válasza:
Én mondjul 34 évesen talaltam normalis, gyermektelen pasit. Sőt, 15kgval vagyok nehezebb, mint lánykoromban. 30 alatt, altalaban csak a csóró, mamahoteles, ertektelen szarkupacok talaltak meg. A korral, pont, hogy nőttek az elvarasaim.
9/24 anonim válasza:
Mivel egyedül is kiválóan elvagyok akivel mégis összeállnék azt nagyon megválogatom. Gyereket nem akarok úgyhogy a biológiai óra ketyegése sem hajszol senki karjaiba, nyugodtan válogatok ameddig akarok.
10/24 anonim válasza:
Észrevettem, és most mi van?
Inkább maradok egyedül, mint hogy beérjem egy nekem nem tetszővel.
Ha annyira brutál ki lennék éhezve, prostihoz járnék, de akkor sem jönnék össze egy selejttel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!