Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan éli meg, hogy ahogy öregszik nem olyan kellendő a másik nemnél?
20 evesen is alig tudtam összekaparni vmi normális pasit aki nem csak szexre vesz meg kihasznál meg megerőszakol meg ilyen barmok.
Nem korfüggő nálam az ha nincs párom hogy miert nincs. Hát nem miattam.
Most is egy rakat olyan ir a neten aki ugy udvarolna hogy "milyen bugyi van rajtad".
De még anyám is meg mknden idosebb nő gyerekkel is akiket ismerek össze tudtak szedni normalis segitokesz hűséges kitartó komoly pasikat.(szinte csicskulnqk is nekik)
Sokkal könnyebben megy a csajozás van pénzem.
Fiatalon kb semmim se volt.
#3:
Nem mindenkinek telik "szépészeti kezelésekre"!
Hiába vagyok igényes magamra, ha sz_r a genetikám, apámtól örököltem a sz_r bőrképet. Hiába költök szérumokra, arckrémekre stb, ha a genetika miatt 50 körül már látványosabb az öregedés.
Nagyon sokan igényelnék a jó megjelenést, de nem tudják megfizetni az ilyen olyan arcfeltöltést, a szálbehúzásos arcfiatalítást, vagy egyéb esztétikai kezeléseket amik százezrekbe kerülnek és évente ismételni kell.
A sport tényleg csak az egyénen múlik, de az esztétikai kezelések már nagyban pénzkérdés. Ha valakinek egy fizetésből kell boldogulni akkor lehet ő bármilyen igényes akkor sem fog jutni magánklinikákon végzett esztétikai kezelésekre.
Hát ez van. Sajnos az öregedés elkerülhetetlen. És nem érdekli, hogy mennyi pénzed van😀
Fiatalon se sikerült "jó pasival" összejönni, mindegyik mellett boldogtalan voltam, csak mindegyik mellett más miatt.
Ma meg már egyáltalán nem is keresek senkit. Az utolsó kapcsolatom egy 10 éves házasság volt, ami szép fokozatosan jutott el a jótól a megvagyunkon át a rosszig. Örülök, hogy tőle sikerült megszabadulni, mert nem ment könnyen.
Ezek után nyugodtan kijelenthetem, hogy boldogabb vagyok egyedül. Eszemben sincs tetszelegni a férfiaknak. Mindent kizárólag csak magam miatt teszek. Például azért megyek kozmetikushoz vagy fodrászhoz, mert jól esik egy kis kényeztetés. Azért veszek ruhát, mert nekem tetszik. De egyáltalán nem érdekel, hogy például télen szőrös a lábam. Évek óta nem festem a hajam, végre meg is tudtam növeszteni, mert sokkal egészségesebb. Pont letojom, hogy mit gondolnak a pasik a hosszú ősz hajról. El sem tudod képzelni, hogy mennyire felszabadító, ha TÉNYLEG nem érdekel, hogy mit gondolnak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!