Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan éli meg, hogy ahogy öregszik nem olyan kellendő a másik nemnél?
Figyelt kérdés
És már nem tud olyan jó nőkkel, férfiakkal összejönni mint korábban.ma 09:45
31/49 anonim válasza:
Ennek mi köze a kihasználáshoz? Ha csak neked jó, a nőnek pedig nem, akkor egyszerűen csak X vagy a szexben.
32/49 anonim válasza:
Kérdező, én a humorodat értékelem. :)
Én is jól érzem magam a bőrömben, szex is van, de a libidóm nagyon változó. Néha nulla, máskor meg kapuzárásos egekben. Én ezt élem meg szarul. Ráadásul néha a realitás talaján állok, és tudom, hogy nem vetekszik a bőröm a hamvas huszasokéval. Néha viszont ez a tény nem érdekel.
34/49 A kérdező kommentje:
32
Köszi. Bár nem vicces kérdésnek szántam :)
Valahogy én is így vagyok. Talán annyi, hogy néha én nem érzem magam jól a bőrömben. Az őszülést például és a sportteljesítmény csökkenést nem viselem olyan jól. Amúgy minden oké :)
ma 14:52
35/49 anonim válasza:
#28 Ez is egy teljesen valid és érthető szempont. De mégiscsak akkor van esély a legjobb partnert kifogni, ha a lehető legszélesebb a merítés. Amikor nem 5 % az esélye, hogy a számodra vonzó partner vonzónak fog téged találni, hanem 50.
36/49 anonim válasza:
#35 Ami nekem a negyvenes évek, nem a húszas...
37/49 anonim válasza:
#35 Előbb még azt írtad, hogy huszonévesen boldog-boldogtalan vonzónak talált, most meg nem. Akkor mégsincs így?
39/49 anonim válasza:
Meg hát valljuk be, öregedni úgy összességében nem egy jó dolog, fizikailag semmiképp sem. Lehet, hogy az ember odafigyeléssel relatíve jól működik és jól érzi magát a bőrében 50 évesen is, de ha tehetné, mindenki visszakérné a huszonéves testi lehetőségeit, ugyanazzal az odafigyeléssel sokkal jobban működik a 25 éves szervezet, mint az 50 éves.
40/49 anonim válasza:
Attól meg az ember nem lesz vonzó, hogy a partnerjelöltek elfogadták, hogy maguk is kissé már megkoptak és megtanulták ugyanezt elfogadni a másikban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!