Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan éli meg, hogy ahogy öregszik nem olyan kellendő a másik nemnél?
20
Köszi! Igen. Nem egységesen éljük meg. Talán a férfiaknak könnyebb, mert nem olyan "hirtelen" történik a hormonális változás. Inkább lassan, de biztosan :)
42 éves nőként sokkal kelendőbb vagyok, mint 20 évesen. Akkor tele voltam bizonytalansággal, kerestem önmagam, a stílusom.
Most kiforrott, tudatos nőként - a megmaradt gyermeki lelkemmel - sokkal vonzóbbnak tartanak.
Én imádom ezt a kort.
#23 Te nagyon bárgyú vagy, már bocs. Engem soha nem használt ki senki. Most sem. 2 férfi volt az életemben, a mostanival véglegesre tervezzük. Amúgy az exem 29 volt, én meg 36, mikor összejöttünk.
#22 vagyok
Tehát azt állítod, hogy a 40+ nők naivabbak, tapasztalatlanabbak, mint a 20 évesek?
#25 Ezzel azt akarja mondani, hogy a 40+-os nőnek már bárki jó, csak - főleg fiatal - farkat kapjon.
#22, 24 vagyok
Azt nem tudod valamiért felfogni, hogy a "csúcs" nem ugyanazt jelenti egy nőnek, mint egy férfinak.
Nekünk nőknek konkrétan és szó szerint gyerekkorunktól van részünk a férfiak szexuális jellegű közeledésében. Amint kezd kiemelkedni a két kis bimbi, a pasik megvadulnak, mint állatok. A lányok egy része élvezi ezt a figyelmet, de a többség egyáltalán nem.
Az pedig, hogy mindenki meg akar dugni, egyáltalán nem olyan hű de jó dolog, ha te csak egy emberrel szeretnél párkapcsolatot.
Nagyon (nagyon-nagyon!) sok nő tekint arra javulásként, mikor 2x évesen azok kezdik el környékezni, akik komolyan meg akarják ismerni, a kanos pasik meg reppennek tovább a tinikre.
“Tehát azt állítod, hogy a 40+ nők naivabbak, tapasztalatlanabbak, mint a 20 évesek?“
Azt állítom hogy egy fiatalabb férfinak 25-30 evesen konnyebb megdugnia egy 40 es not mint egy huszon x evesty
Nem törődöm ezzel...
Na jó, néha egy kicsit 🤣51/ f
Ráadásul egyenlőre fiatalos vagyok, a 30-35 éves nőknél is tud sikerem lenni, szóval egyenlőre nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!