Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki hogyan éli meg, hogy ahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan éli meg, hogy ahogy öregszik nem olyan kellendő a másik nemnél?

Figyelt kérdés
És már nem tud olyan jó nőkkel, férfiakkal összejönni mint korábban.
ma 09:45
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

20

Köszi! Igen. Nem egységesen éljük meg. Talán a férfiaknak könnyebb, mert nem olyan "hirtelen" történik a hormonális változás. Inkább lassan, de biztosan :)

ma 11:56
 22/40 anonim ***** válasza:
72%

42 éves nőként sokkal kelendőbb vagyok, mint 20 évesen. Akkor tele voltam bizonytalansággal, kerestem önmagam, a stílusom.

Most kiforrott, tudatos nőként - a megmaradt gyermeki lelkemmel - sokkal vonzóbbnak tartanak.

Én imádom ezt a kort.

ma 12:24
 23/40 anonim ***** válasza:
37%
22. Minden no ezt mondja. Igazabol nem magatok miatt vagytok kellendobek ha nem azert mert konnyebb kihasznalni egy 40 eves not mint egy húszon x éves lányt. Főként ha fiatal a férfi..
ma 12:30
 24/40 anonim ***** válasza:

#23 Te nagyon bárgyú vagy, már bocs. Engem soha nem használt ki senki. Most sem. 2 férfi volt az életemben, a mostanival véglegesre tervezzük. Amúgy az exem 29 volt, én meg 36, mikor összejöttünk.

#22 vagyok

ma 12:32
 25/40 anonim ***** válasza:

Tehát azt állítod, hogy a 40+ nők naivabbak, tapasztalatlanabbak, mint a 20 évesek?

ma 12:42
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

#25 Ezzel azt akarja mondani, hogy a 40+-os nőnek már bárki jó, csak - főleg fiatal - farkat kapjon.

#22, 24 vagyok

ma 12:45
 27/40 A kérdező kommentje:
Érdekes oldal a gyakori. Itt sok nő 40 felett szebb, egészségesebb, vonzóbb mint a 20-as éveiben. Elképzelhető, de én a nagy átlagról beszéltem. Nagy átlagban a nők a 20-as éveikben néznek ki a legjobban.
ma 12:50
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudod valamiért felfogni, hogy a "csúcs" nem ugyanazt jelenti egy nőnek, mint egy férfinak.

Nekünk nőknek konkrétan és szó szerint gyerekkorunktól van részünk a férfiak szexuális jellegű közeledésében. Amint kezd kiemelkedni a két kis bimbi, a pasik megvadulnak, mint állatok. A lányok egy része élvezi ezt a figyelmet, de a többség egyáltalán nem.

Az pedig, hogy mindenki meg akar dugni, egyáltalán nem olyan hű de jó dolog, ha te csak egy emberrel szeretnél párkapcsolatot.

Nagyon (nagyon-nagyon!) sok nő tekint arra javulásként, mikor 2x évesen azok kezdik el környékezni, akik komolyan meg akarják ismerni, a kanos pasik meg reppennek tovább a tinikre.

ma 13:02
 29/40 anonim ***** válasza:
19%

“Tehát azt állítod, hogy a 40+ nők naivabbak, tapasztalatlanabbak, mint a 20 évesek?“

Azt állítom hogy egy fiatalabb férfinak 25-30 evesen konnyebb megdugnia egy 40 es not mint egy huszon x evesty

ma 13:16
 30/40 anonim ***** válasza:

Nem törődöm ezzel...

Na jó, néha egy kicsit 🤣51/ f

Ráadásul egyenlőre fiatalos vagyok, a 30-35 éves nőknél is tud sikerem lenni, szóval egyenlőre nem gond.

ma 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!