Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki hogyan éli meg, hogy ahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan éli meg, hogy ahogy öregszik nem olyan kellendő a másik nemnél?

Figyelt kérdés
És már nem tud olyan jó nőkkel, férfiakkal összejönni mint korábban.
ma 09:45
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

"És már nem tud olyan jó nőkkel, férfiakkal összejönni mint korábban"

Eddig se tudtam. Az átlag magyar pasi olyan, mint Gwm, Alekosz, Győzike..(főleg a közelemben, Heves és Borsod megyékben). Csak a tévében látni jó pasit. A leszbikus nők meg Sam Smith kinézetűek.

ma 11:00
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Korábban sem tudtam összejönni senkivel és fiatalon sem voltam érdekes a nők számára, szóval nem élem meg tragédiaként. Igazából kortól függetlenül mindig ugyanúgy érdektelen voltam az ellenkező nemnek, nem ér nagy meglepetés ahogy öregszem.

Már egészen fiatal korom óta szarul nézek ki és ez bőven elég ahhoz, hogy ne akarjon tőlem senki semmit. Nem hibáztatom amúgy a nőket, én sem akarnék magamtól semmit, elvégre egy átlag nő minden téren kaphat nálam jobbat.

ma 11:05
 13/40 A kérdező kommentje:
Én is férfi vagyok (46), és tapasztalom hogy már nem vagyok annyira érdekes a nőknek mint 5-10 éve. Ez van. Visszanézve úgy tűnik a 30-as évek a csúcs egy férfinél. A nőknél pedig a 20-as évek.
ma 11:09
 14/40 anonim ***** válasza:
86%

Számodra a 20-as évek a csúcs egy nőnél, mert csak a külsőt nézed, és csak dugni akarsz.

Nekem nőként egyáltalán nem az volt a csúcs, hogy 20 évesen minden második pasi csak meg akar dugni. Nem tudok erre úgy visszaemlékezni, hogy olyan hű de jó időszak volt az életemben. Elég introvertált voltam akkor is, ráadásul félénk és rutintalan. Több esetben inkább riasztó volt a kéretlen nyomulás.

Nem érzem, hogy lejtmenetben lenne az életem így 40 felett, sőt sok szempontból vagyok most a csúcson. Persze már nem vagyok olyan gyors és fitt fizikailag, mint 20 évesen, viszont erősebb és terhelhetőbb fizikai és lelki értelemben is. Karrier, családi élet, barátok szempontjából egyértelműen sokkal jobban állok. Anyagilag? Zongorázni lehetne a különbséget.

Kevesebben akarnak random felszedni? Igen! De ez számomra inkább pozitív.

ma 11:19
 15/40 A kérdező kommentje:

14

Külső, egészségi állapot, fittség stb alapján írtam a férfiaknál a 30-as, nőknél a 20-as korosztályt. Ezt szerintem nem sokan vitatják. Nem tudom miért okoz ez neked problémát. Anyagilag természetesen én is jobban állok mint 10 éve, és 10-20 év múlva valószínű még jobban fogok.

ma 11:23
 16/40 anonim ***** válasza:
16-20 evesen meg ment .. most 30 evesen nem is probalkozok sokat igazv, de majdnem mint ha levego lennek.
ma 11:34
 17/40 anonim ***** válasza:
87%

Ebben az esetben meg tévedsz, mert nincs különbség a két nem között, illetve a nők jóval tovább élnek, tehát baromság, hogy egészségügyileg tíz évvel előbb romlásnak indulnak. A fizikai erőnlét, az egészségügyi állapot amúgy is egyénenként változó.

Sőt, újat mondok, de ezek idősebb korban is javíthatóak. Még csak nem is lineáris, hogy X éves kortól csak lefelé visz az út.

Megint csak arra megy ki a fingreszelés, hogy a nőnek 30 évesen lefőtt a kávé? Legyen.

Az a szomorú, hogy a lányom még 20 sincs, de már most annyira elege van ebből a szép új világból, ahol nő egyetlen szerepe, hogy dugható legyen, hogy inkább nem is ismerkedik. Azt mondja, hogy a szex miatt nem éri meg az egész felhajtás, gyereket nem akar, ha meg arra vágyik, hogy valaki a kanapén fingva várja a vacsorát, akkor vesz egy kutyát. Van 3 barátnője, négyesben járnak mindenhová, nyáron össze akarnak költözni egy albérletbe, és eszükben sincs pasizni. Felhőben rajzanak körülöttük a pasik, ők meg röhögve megküldik chemotoxszal.

ma 11:36
 18/40 A kérdező kommentje:

17

Ne haragudj, de miről beszélsz? Hol írtam ilyet 30 felett a nőknek lefőtt a kávé? Nem is gondoltam ilyesmire. Ezzel a logikával 40 felett meg a férfiaknak annyi? Nem értelek. A "csúcs" időszakról beszéltem, amin nem szoktak vitatkozni. Szülni is például a 20-as években ideális.

ma 11:40
 19/40 anonim ***** válasza:
71%
Nem lehet általánosítva megmondani, hogy kinek mikor van a csúcs. Sokan soha életükben nincsenek csúcson :D Van, aki 20 évesen, más 35, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő. Külsőt tekintve egy 20 éves sportos dúshajú srác mellett ugyanúgy nem rúg labdába a kopasz ráncosodó hízásnak indult 30-as, mint a nőknél…de totál egyénfüggő. Aki 30 felett is sportol, odafigyel a külsejére, akár plasztikáztat is, az még jobban is nézhet ki, mint fiatalabban.
ma 11:48
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Látom te is közel vagy az 50-hez. Nyilván semmi nem lesz olyan mint régen.

Akár bevalljuk, akár nem a nőknél 50 éves kor körül jön a klimax és az bizony elég nagy hormonális változással jár. És azt mindenki máshogy viseli.

Van egy réteg aki a háta közepére sem kívánja a férfiakkal való kapcsolatot, köszöni szépen jól van egyedül is.

És van olyan nő is aki 50 évesen "megbolondul", kapuzárási pánikban szenved (ezerrel pasizik), szintén a hormonváltozás miatt.

Úgyhogy nem egységes az hogy ki miként éli meg az "öregedést". Van akinek még jót is tesz ha békén hagyják.

ma 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!