Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pl egy 30-as, 40-es férfinek nincs régóta egyetlen egy
pozitív megerősítése sem a másik nem részéről
(tehát most nem a munkát mondom, mert normális stabil
diplomás munkahelyem van) és csak hidegség, elutasítás,
az egy idő után meglátszik rajta?
Figyelt kérdés
Tegnap Redditen töltöttem fel képet, hogy hány évesnek nézek ki-amit zömmel jól megtippeltek, de majd mindig azt kaptam, hogy meglátszik rajtad a folytonos elutasítás, a tekinteted üres lett és szomorú, semmi életkedved sincs, így nem is lehet nőknél keresnivalód, ha úgy nézel ki folyton, mint akinek 10 halottja van (csak kérdés, hogy ennyi elutasítás után lehet-e boldog az ember, hogy a szeméből is lejöjjön ez). Azért 20-25 évesen még más, fiatalabb is az ember, általában biológialig még a kinézete is más, fiatalosabb, még nem viselte meg 10-15 év munkaév, vagy elutasítás nőktől-vagy férfiaktól, lehet esélye a másik nemnél. De azért 35 felett már más a dolog, amikor már a kinézet sem olyan és a sok kosár igencsak nyomot hagyhat az emberen.
Drága jó Istenem. Ki adna neked azután esélyt, de komolyan kérdezem, hogy kirakod magad és picsogsz, hogy nem jut pina? Diplomás vagy és mégis olyan hülye, hogy az már tré. Mégis mire fel adjon neked esélyt nő? Lefogadom, hogy olyan nőkhöz mész hozzá akik rád se néztek olyan szemekkel, nem mosolyogtak rád, vagy kinyitottad a szádat és el is ceszted mert nem tudsz ismerkedni. Mit vársz akkor te? :DDD
ma 13:12
2/11 A kérdező kommentje:
Pl:
,,27-et tippelném, már az életkedv eltűnt az arcodról, de a ráncok még nem jöttek elő"
,,Nem a kinézettel van a gond, hanem a tekintettel. Egy 80 éves ember tekintete is ragyoghat és akkor sokadrangú dologgá válik a fizikai életkor. Próbálj meg valamilyen önfejlesztést, ami tisztítja a tudatod (és ezáltal a tekinteted is)! Jóga, meditáció, mantra.,,
ma 13:13
3/11 anonim válasza:
Igen, meglátszik. Az is meglátszik, aki a társaság közepe és sok barátja van.
ma 13:43
4/11 anonim válasza:
Kerdezonek valahol igaza van . Hiaba helyes valaki ha a szemeben gyotrelem van.. jo ki sugarzas nelkul majdnem lehetetlen kozel kerulni egy nohoz.
ma 13:53
5/11 A kérdező kommentje:
Ezt is írták, hogy mondom van 2 millió ft félretett pénzem plasztikai sebészre egy kis korrigáláshoz a lakáshitelem mellett (mert régen nagyon sok barátnőm volt, szóval az alap megvan, mert 10 év alatt nem lettem öreg a kommentek szerint és nem torzultam el, nem is híztam el), ha emiatt van az elutasítás.
..Batya. Nem plasztikai sebész kell neked hanem egy jó fodrász. Önbizalmad 0 azt látom a képek alapján az is sokat Dobna az egészen.,,
ma 14:02
6/11 anonim válasza:
Amikor nok azt mondjak helyes vagyol oszt meg se megyen senki oda hozzad.
ma 14:25
7/11 anonim válasza:
Ha nem vagy jól mentálisan, azt nem tudod letagadni. A szem meg a lélek tükre. Inkább ezen kéne változtatnod, hogy kicsit mentálisan rendbegyere, mert azonnal látszik ha valami bajod van.
ma 14:26
8/11 anonim válasza:
7. Es az miert baj ? Sok embernek van baja.
ma 14:46
9/11 anonim válasza:
A legdurvább kifejezés arra, hogy ocsmány vagy mint a szar: a "nincs veled semmi baj".
A szemedből látszik XY dolog pedig a legnagyobb bullshit, idiótaság...
ma 15:01
10/11 anonim válasza:
Nem jönnek össze vele a nők, mert látszik az arcán a sok elutasítás, de amúgy sem jöttek vele össze, ezért volt sok elutasításban része.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!