Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet jól kezelni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet jól kezelni az állandó elutasítást?

Figyelt kérdés
Netes ismerkedés.Minden csetelés a képcseréig tart,aztán ghosting.Oké,nem vagyok szép nő egyáltalán.De ezen változtatni nem tudok.Hogyan lehet ezt lazán kezelni?Kezdek belefáradni a sok hónapos kudarcba,pedig nem komoly kapcsolatot keresek.

tegnap 20:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
22%

Mennyi idös vagy? Probalj elöben.

Vagy irj aztan meglatjuk :-)

tegnap 20:36
 2/25 A kérdező kommentje:
Élőben sem megy.Nem járok sehova,csak dolgozni,edzeni,vásárolni.De már nem is tudom-az alapból kevés önbizalmamnak is annyi..
tegnap 20:39
 3/25 anonim ***** válasza:
23%

Szia!

Én szívesen beszélgetek erről veled!

49f.

tegnap 20:43
 4/25 anonim ***** válasza:
0%
Dolgozol szepen es osszekuporgatsz a kivamt beavatkozasra.
tegnap 20:46
 5/25 A kérdező kommentje:
Lehet jó lenne erről valakivel beszélni.Köszönöm.
tegnap 20:47
 6/25 anonim ***** válasza:
39%

Mi a pontos problema?

Lehet nyers leszek de ha kover vagy fogyj le (nagyon sokat javit az eselyeiden).

Ha mas a gond akkor meg valszeg vagy mutet vagy kevesbe jo csavokkal kell beerd.

De alapvetoen minden nore van igeny csak nyilvan aki tud valogatni az fog is.

Amugy

tegnap 20:56
 7/25 anonim ***** válasza:
62%
Netes ismerkedésnél miért nincs kint eleve képed? Szerintem sok kudarcélménytől megkímélnéd magad, ha már eleve csak azokkal beszélnél, akiknek kép alapján szimpatikus vagy.
tegnap 20:59
 8/25 A kérdező kommentje:
#6..Ezért kár volt időt szakítanod,hogy ezt ide írd..
tegnap 20:59
 9/25 anonim ***** válasza:
30%

A női társkeresési probléma az üres hiszti.

Kapd már össze magad! Lemész egy szórakozóhelyre és mennek rád a pasik. Ha nem vagy a felső 50 %-ban akkor is.

Én alacsony pasiként lemegyek, kiöltözök, próbálkozok, aztán az ocsmányabb nő is elzavar. Nőként elég létezned, és létesíthetsz intim kapcsolatot.

tegnap 21:01
 10/25 anonim ***** válasza:
0%

Én általában azt vallom,hogy ismerkedni bármilyen kapcsolatra, belülről kifelé!!!! Messziről indulni és fokozatosan érni el a megoldásig!!!

Kezdeti hidegségből is lehet idővel forró az ágy!!

A kép csak egy rajz az emberről,amit megtölteni csak Ő tud élettel....

F

tegnap 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!