Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E46 féklámpa miért vilàgít...

E46 féklámpa miért vilàgít “leállt” állapotban?

Figyelt kérdés
Van egy e46-om, amit kb. 3 hete nem használtam, egyik nap azt veszem észre hogy világít a féklámpa, valamint a műszerfalon is pár visszajelző. Ha elindítottam, megszűnt a probléma, normálisan működött minden lámpa. Amit még észrevettem, hogy indításkor csak nagyon rövid ideig volt hajlandó izzítani. Köszönöm ha válaszolsz!

dec. 20. 08:15
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
Mert német.
dec. 20. 09:25
 2/10 anonim ***** válasza:
14%

"E46 féklámpa leállt állapoban"🤣

.....és ilyen emberek közlekednek az utakon.

dec. 20. 11:08
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
2 a vezetés nem magyar privilégium. Imerek sok embert, aki nem is beszéli a nyelvet, mégis van osztrák/lengyel/német/holland stb. jogsija.
dec. 20. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy értelmes válasz is legyen:

Ha biztos választ akarsz, diagra kell tenni.

Első körben nézd végig a releváns biztosítékokat.

dec. 20. 12:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es válaszoló. Ha idézel akkor az idézet legyen. Nem ezt írtam ki. Akkor csak, hogy neked is megfeleljen: amikor nem jár a motor, nincs gyújtás alatt stb. Igaz, nem sok ideje van jogsim, de 40 ezer km van baleset mentesen a hátam mögött. Örülj ha olyan közlekedik az utakon mint én.;)
dec. 20. 23:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Nyilván próbáltam minél rövidebben és érthetően megfogalmazni magát a kérdést. Hisz alatta bővebben ki lehet fejteni. Akinek van energiája ebbe belekötni, annak eléggé megkeseredett élete lehet.
dec. 20. 23:59
 7/10 batragramzadarma ***** válasza:
100%

Ne törődj a kommentekkel mindig lesz egy két őstülök beszólás!

Véleményem szerint testzárlat lesz nekem is ezt csinálta mikor beázott az irányjelzőm folyamatosan halványan világított.A testkábeleket nézd át meg az égőket!az enyém benzines ugyan de ez sztem lényegtelen.Ez csak egy tipp volt részemről és a tutit a diag fogja kiadni!

dec. 21. 08:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#7.

Testzárlat esetén nem halványan világít, hanem konkrétan kiveri a biztosítékot.

A következő mondatod már elfogadhatóbb, mert a hibás/rossz testlés, valóban okozhat halványan izzó fényforrást.

Jelen esetben viszont gyújtás nélkül is feszültség jut a lámpákhoz, szóval vélhetően valamelyik félvezető adta meg magát a műszerfalon vagy a csoportkábelben.

(de ez is csak egy tipp) 🤔

dec. 21. 15:52
 9/10 batragramzadarma ***** válasza:
8 igazad van én is azt akartam mondani csak rosszul fogalmaztam.
dec. 21. 16:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt ilyen, mikor eldugult a szélvédő csatornája és kicsi vizet kaphatott, ennek 4 éve...
jan. 19. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!