Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet jól kezelni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet jól kezelni az állandó elutasítást?

Figyelt kérdés
Netes ismerkedés.Minden csetelés a képcseréig tart,aztán ghosting.Oké,nem vagyok szép nő egyáltalán.De ezen változtatni nem tudok.Hogyan lehet ezt lazán kezelni?Kezdek belefáradni a sok hónapos kudarcba,pedig nem komoly kapcsolatot keresek.

dec. 20. 20:30
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
77%

17

16 voltam. Nagyon szívesen! :) Gyújtsd be magad, Anyus!

dec. 20. 22:02
 22/46 A kérdező kommentje:
#19Köszönöm.Nem vagyok kövér,heti többször edzek.Smink,ápoltság alap.Mégis ez van,ami.
dec. 20. 22:04
 23/46 anonim ***** válasza:
86%
Sajnálom, kedves #20-as válaszoló, hogy rosszak a tapasztalataid, de a nőknél kissé másként vannak a dolgok. Nem arról van szó, hogy "viszket a pinánk" és akkor lemegyünk egy szórakozóhelyre. Mi szeretnénk társat találni, családot alapítani, gyermeket vállalni. Ehhez kevés az, hogy "viszket a pinánk" és lemegyünk egy buliba, hogy egy akármilyen részeges alja hapsi bedugja nekünk.
dec. 20. 22:11
 24/46 anonim ***** válasza:
$9: miért
dec. 20. 23:32
 25/46 anonim ***** válasza:
80%

Anyám de meghülyült a telefon.

Szóval #9: miért hiszik azt, hogy a nők "társkereső hisztije" a szexről szól? Nem baromira nem akarunk idegen pasival lefeküdni akit pont nem érdekel nekünk mi jó, csak elmehessen.

De értelmes párkapcsolatot amire szükségünk is lehetne, na azt nehéz.

dec. 20. 23:33
 26/46 anonim ***** válasza:
10%
Saját szinteden keres. Ne akarj jó pasit ha te nem vagy jó nő!
dec. 21. 04:58
 27/46 anonim ***** válasza:
0%

Az még mindig nem derült ki, hogy hány éves vagy.

De egyébként a szórakozóhelyes dolgot kipróbálhatnád, elmész szombaton, kiválasztasz valakit, aki szimpatikus, hazamentek, velőtrázót keféltek, aztán reggel beszéltek a további tervekről, amiből párkapcsolat lesz. Ezt miért nem próbálod meg?

jan. 5. 07:16
 28/46 A kérdező kommentje:

A kiválasztasz valakit-nél bukna meg a dolog.Rám se néz senki a hétköznapokban sem.De köszi.

Amúgy 43 vagyok.

jan. 5. 07:30
 29/46 anonim ***** válasza:

Nehéz elképzelnem, hogy senkinek se jössz be, de nem feszegetem a dolgot, mert ha ez a megélésed, azzal nehéz vitatkozni.

Milyen tipusú férfiak próbálkoztak nálad? Esetleg volt arra példa, hogy te próbálkoztál valakinél? Ha igen, hogy csináltad, és mi lett az eredménye?

A 27-es voltam (kiválasztás).

jan. 5. 08:12
 30/46 A kérdező kommentje:
Személyesen nem.Online már sokat.De sajnos sose jön össze.
jan. 5. 08:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!