Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet jól kezelni az állandó elutasítást?
,,
A női társkeresési probléma az üres hiszti.
Kapd már össze magad! Lemész egy szórakozóhelyre és mennek rád a pasik. Ha nem vagy a felső 50 %-ban akkor is.
Én alacsony pasiként lemegyek, kiöltözök, próbálkozok, aztán az ocsmányabb nő is elzavar. Nőként elég létezned, és létesíthetsz intim kapcsolatot."
Ez nagyon igaz. Férfiként gyúrsz, jó illet, jó öltözék, normális fizetés, mégis 100/99 nő levegőnek néz (azt az 1 meg vagy megtalálod valahol, vagy nem). Nőként 45-50 évesen is simán kapsz napi 10 megdugnálak írást társkeresőn vagy facebookon.
Amikor társkeresőztem, akkor nagyon kiakasztott, hogy sok tag milyen előnytelen fotót tett fel. Hogy semmi önkritika nem volt. Egyszerűen nem gondolták át a fotót.
Volt olyan kép, ahol pl. a társkereső nő épp a volt pasijával koccintott, vagy olyan, ahol búval b-szott képet vágva bámult bele a laptop monitorjába, és a kékfény tükröződött a szemüvegében, de ezer ilyen dolgot tudnék még mondani.
Szóval nem csak az a fontos, hogy viszonylag adj magadra, hanem az is, hogy jó legyen a kép, a háttér is legyen hangulatos... egy mosoly rengeteget számít egy fotón.
Én megértem, hogy nem akarsz nyilvánosságra hozni társkeresős képet egyből, de tény, hogy ezzel a döntéssel lecsökkented az esélyeidet, mert első körben a képesekre hajtanak, ill. ezzel megnöveled a kudarcélmények számát, hisz szembesülsz azzal, hogy hány érdeklődőből hánynak nem jössz be, és megértem, hogy ez csalódást okoz, elbizonytalanít.
Ha gondolod, küldj képet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!