Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a férfi viselkedés egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a férfi viselkedés egy burkolt elutasítàs?

Figyelt kérdés

Az első randikat ő ajànlotta, beszéltünk telefonon, írt, de ez megvàltozott.. Kb 5. talit én hoztam fel, el is jött, ott is fizetett, ne hsgyott fizetni, ezutàn is mindennap írt, de hirtelen azt mutatta hogy jajj a haverok milyen fontosak lettek, céges buli, baràtja jön a vàrosba stb és ekkor màr csak akkor volt telefonhívàs ha én akartam, ő csak messengeren írogatott, de nem hozza fel a talàlkozót egy hete, nem hív magàtól

Kb 1 hónapja ismerkedünk, sex nem volt.

Fél elküldeni engem? Talonban tarthat?

tegnap 16:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%
Mivel ünnepek vannak szerintem érthető, hogy nem ér rá, vagy nem akar veled találkozni, bemutatni senkinek hiszen még friss a randizási időszak. Ha nem írna semmit az már inkább arra utalna, hogy ebből semmi se lesz. Persze nem mindegy miről beszélgettek, halad-e az ismerkedés. De én személy szerint abból nem csinálnék ügyet, hogy nem akar mostanság találkozni. Egyébként te is feldobhatod ünnepek után a tali lehetőségét nyugodtan ha szeretnéd. Ha nem tetszik a viselkedése akkor pedig ints búcsút neki.
tegnap 16:34
 2/16 anonim ***** válasza:
47%
Kérdezz rá. Nem egyszerű?
tegnap 16:34
 3/16 A kérdező kommentje:

Ràkérdeztem, azt mondta majd talàlkozunk

De az ünnepek előtt is "elfoglalt volt a haverokkal" volt mindenféle programja de velem nem talàlkozott

Szerintem ha fontos lennék neki látni akarna nem?! Csak 1-2 óràra is

tegnap 16:36
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Mármint konkrétan arra kérdezz rá, ami a problémád. Hogy elköszönjetek-e, te kéred, mondjon konkrétumot.
tegnap 16:38
 5/16 anonim ***** válasza:
29%
Miért lennél fontos számára amikor 1 hónapja ismer téged? Tetszeni tetszhetsz neki, kedvelhet, de, hogy érj is neki valamit ahhoz idő kell. Eddig hívott téged, te egyszer tetted meg. Miért nem ajánlasz randit te megint? Én sem értem hol a probléma. Túlságosan hirtelen akarsz olyan dolgokat amelyeket nem lehet erőltetni.
tegnap 16:38
 6/16 A kérdező kommentje:
Ezt meg akartam vele beszélni de jobb lenne szemtől szembe de mindig van valami programja a haverokkal
tegnap 16:39
 7/16 anonim ***** válasza:
69%

Ezen mit kell megbeszélni? Nem fog rád több időt szánni ha nem akar. Hogyha neked így nem felel meg vess véget az ismerkedésnek vele.

De tényleg tök érthető, hogy másokra koncentrál iyen idő tájt. Nem te vagy a világ közepe.

tegnap 16:42
 8/16 A kérdező kommentje:
De mostanàban nem is hív fel csak ha én mondom hogy beszéljünk, olyan mintha eddig 120-al mentél volna most meg 30-cal az autópàlyàn, nem kezdekényez semmit ha én kezdeményezek akkor meg jön a kifogàs hogy programja van
tegnap 16:42
 9/16 anonim ***** válasza:
60%

"Nem fog rád több időt szánni ha nem akar. Hogyha neked így nem felel meg vess véget az ismerkedésnek vele."

Melyik része érthetetlen számodra?

tegnap 16:44
 10/16 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem jól èrzed.

Nyugodtan vegyèl vissza a tempóból,hamar ki fog derülni, mennyire èrdekled.

tegnap 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!