Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, a férfiak többségét a külsejük vagy a viselkedésük miatt utasítjátok vissza?
Figyelt kérdés
Egy fiatal nőnél bizonyára sok jelentkező akad, főleg ha csinos is. Viszont általában mind arra panaszkodnak, hogy csak a "selejt" férfiak próbálkoznak be náluk. De mi az alapvető probléma? Mondjuk 10-ből hány férfi kap kosarat a külseje miatt és hány aki tetszene, de nem tud viselkedni, buta, stb?
Férfiként mondjuk annyi előny van, hogy eleve olyanhoz lehet odamenni, aki tetszik külsőre, szóval ezt a szűrőt át lehet ugrani.
2023. febr. 13. 11:04
3/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy a viselkedést lehet titkolni. A külsőt látod. De ritka az olyan férfi, aki elsőre nyomja a nőgyűlölő szöveget. Az sajnos lassan derül ki.
4/14 anonim válasza:
Engem is érdekelne miért nem jutok semmire? és nem nem a kinézetemmel van a gond, elvileg viselkedni is tudok de mégsem...
6/14 anonim válasza:
Legfőképp a külső a gond. Pl. Elhízott, vagy csak úgy simán látszik, hogy igénytelen.
Van egy másik kategória, ők a nős férfiak. Hát itt az a gond, hogy nős.
7/14 anonim válasza:
Mindkettő. Ha csak a külsejével van baj, akkor barátzóna, ha a külsője rendben van, de a belsője sz.r, akkor kuka mindenhogy.
8/14 anonim válasza:
Húúú én eddig szerintem szinte csak belső miatt utasítottam vissza embereket. Akik próbálkoztak alapból bejöttek külsőre, de a személyiségük nem tetszett. Csak egy olyan volt, ahol a külső nem tetszett, de ott sem ezen múlt, mert a belselye sem jözmtt be.
9/14 anonim válasza:
Ezeknek mind1, de tényleg mind1 mi az ok, poénból is leselejteznek ezek a selejtek :)
10/14 anonim válasza:
Elsősorban azért, mert párom van. Másodsorban belső tulajdonsagok miatt, harmadsorban a külső miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!