Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, a férfiak többségét a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, a férfiak többségét a külsejük vagy a viselkedésük miatt utasítjátok vissza?

Figyelt kérdés

Egy fiatal nőnél bizonyára sok jelentkező akad, főleg ha csinos is. Viszont általában mind arra panaszkodnak, hogy csak a "selejt" férfiak próbálkoznak be náluk. De mi az alapvető probléma? Mondjuk 10-ből hány férfi kap kosarat a külseje miatt és hány aki tetszene, de nem tud viselkedni, buta, stb?

Férfiként mondjuk annyi előny van, hogy eleve olyanhoz lehet odamenni, aki tetszik külsőre, szóval ezt a szűrőt át lehet ugrani.

2023. febr. 13. 11:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

A hármasnak igaza van. Nem buták a hímsovik se, tudják, hogy kell megjátszani egy karizmatikus férfi szerepét. Ha nem tudnák, úgy járnának mint Elliot Rodger. Hiába volt jóképű, a nők kerülték mint a dögvészt, mert egyből lejött, hogy nem százas.

Aztán addig leplezik, amíg a nő szerelembe esik. Amikor már úgy gondolják, megszerezték maguknak a nőt, akkor szokták kimutatni a foguk fehérjét, és utána már nehéz a nőnek érzelmileg elhidegülni.

2023. febr. 13. 11:50
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Amit nem tolerálok viselkedésben:

-tiszteletlenség pincérekkel/felszolgálókkal szemben

-hímsoviniszta vicceskedés

-szexre utaló célozgatások

-nagyképű, okoskodó megnyilvánulások

-köpködés

-rasszista megnyilvánulások

Ezenkívül ki nem állhatom a foci-autó fanatikusokat, akik folyton autót tuningolnak meg meccsre járnak/ otthon nézik.

Külső: itt sosem volt nagy igényem, csak annyi, hogy ne legyen nagyon elhízva, meg hogy ne legyen nagyon sovány.

2023. febr. 13. 12:16
 13/14 anonim ***** válasza:
85%
Viselkedésük miatt, mert külsőben csak annyi elvárásom van, hogy "se gebe, se dagadt" ne legyen és arcra felvállalható legyen. Akit utoljára visszautasítottam is azért tettem, mert kijelentette, hogy csak barátság extrákkal szeretne. Én meg maradtam a pusztán barátságnál. 40N
2023. febr. 13. 13:08
 14/14 anonim ***** válasza:
94%
Kizárólag a külső miatt még sosem utasítottam vissza egy férfit sem. Általában nagyob baj van velük annál.
2023. febr. 13. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!