Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a férfi viselkedés egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a férfi viselkedés egy burkolt elutasítàs?

Figyelt kérdés

Az első randikat ő ajànlotta, beszéltünk telefonon, írt, de ez megvàltozott.. Kb 5. talit én hoztam fel, el is jött, ott is fizetett, ne hsgyott fizetni, ezutàn is mindennap írt, de hirtelen azt mutatta hogy jajj a haverok milyen fontosak lettek, céges buli, baràtja jön a vàrosba stb és ekkor màr csak akkor volt telefonhívàs ha én akartam, ő csak messengeren írogatott, de nem hozza fel a talàlkozót egy hete, nem hív magàtól

Kb 1 hónapja ismerkedünk, sex nem volt.

Fél elküldeni engem? Talonban tarthat?

tegnap 16:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

Ez biztos, hogy nem jó jel, ünnepek ide vagy oda akkor is legalább felhívhatna pár percre, a haverokra meg egyből vannak napjai is... Ez nagyon sokat mondó. Nem sok jót ígér a jövóre nézve, ha már most ennyire ignorál.

Ne keresd egy darabig, ha ő sem keres, akkor ennek a sztorinak lőttek. Sajnálom.

tegnap 16:59
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Én is hasonló szituban vagyok, biztos lehetsz benne sajnos, hogy nem nagyon érdekled.. nálunk az ismerkedés elején annyit akart találkozni és írni, hogy már zavart.. aztán egy veszekedés után azt mondta folytatni akarja velem, de olyan szinten vett vissza, hogy egyértelmű volt, hogy már nem érdeklem.. aztán így is lett, de még hónapok teltek el úgy, hogy nem mondta ki, hogy nem akarja.. nem tudom akkor mért találkoztunk még hónapokig..
tegnap 17:00
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Egy hete nem hív magától, de az egy hét előtt ő hívott állandóan. Nos lehet rád unt, de nem biztos, hogy azért mert unalmas vagy számára hanem mert úgy érzi kevesebbet érdeklődsz mint ő irántad. Játszadozik veled mennyire dobod be magad ami már rossz szóval inkább hagyjad.
tegnap 17:03
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha egy hét alatt nem tudott keresni, akkor én nem foglalkoznék vele. Akinek számítasz az keres.
tegnap 17:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled.
tegnap 17:28
 16/16 anonim ***** válasza:
20%
Valamiért kiábrándult belőled. Lehet van valami rossz szokásod amit a legelején nem látott. Pl; túród az orrod, több alkoholt iszol mint kellene, fűvezel , dohányzol stb. Amit a legelején nem látott csak a többi későbbi randin.
tegnap 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!