Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a férfi viselkedés egy burkolt elutasítàs?
Az első randikat ő ajànlotta, beszéltünk telefonon, írt, de ez megvàltozott.. Kb 5. talit én hoztam fel, el is jött, ott is fizetett, ne hsgyott fizetni, ezutàn is mindennap írt, de hirtelen azt mutatta hogy jajj a haverok milyen fontosak lettek, céges buli, baràtja jön a vàrosba stb és ekkor màr csak akkor volt telefonhívàs ha én akartam, ő csak messengeren írogatott, de nem hozza fel a talàlkozót egy hete, nem hív magàtól
Kb 1 hónapja ismerkedünk, sex nem volt.
Fél elküldeni engem? Talonban tarthat?
Ez biztos, hogy nem jó jel, ünnepek ide vagy oda akkor is legalább felhívhatna pár percre, a haverokra meg egyből vannak napjai is... Ez nagyon sokat mondó. Nem sok jót ígér a jövóre nézve, ha már most ennyire ignorál.
Ne keresd egy darabig, ha ő sem keres, akkor ennek a sztorinak lőttek. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!