Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy bírjátok az elutasításokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátok az elutasításokat?

Figyelt kérdés
Hányat kaptatok elutasításból az évben, és lelkileg hogy bírjátok?

nov. 6. 15:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Aki nem "próbálkozik" azt nem lehet elutasítani.
nov. 6. 15:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem visel meg egyáltalán.
nov. 6. 15:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem képzelek mögé semmit mivel ezeregy indoka lehet.

Én tarskeren tapasztalom pl hogy rámköszön szia, visszaírok hogy szia, erre ennyi volt a beszélgetés, nem ír tovább. Kifújt.

Hát lapozok csak es ennyi. Nem akadok fennt azon, hogy elemzgessem a pasikat.

nov. 6. 15:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, ezért nem is ismerkedek.
nov. 6. 16:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen, ezert abbahagytam az ismerkedest

34N

nov. 6. 17:43
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Ismerkedés korai fázisában jól,de ha már jobban ismerem az illetőt és kialakult bennem a kell nekem érzés,onnantól rosszul esik,nyilván. De a legrosszabb a plátói számomra,ahol esély sincs semmire.
nov. 6. 18:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen, ezért nem is engedek közel magamhoz senkit.
nov. 6. 20:21
 8/13 anonim ***** válasza:

Szeretem beleélni magam, bízva abba, hogy összejön. Így nagy csalódás, ha viszonzatlanságra találnak a terveim. De ha mégis, akkor meg álom... '

Úgy gondolom, ha olyan mentalitással állok hozzá, hogy „lehet valaki visszautasít, és ez rendben van, mert nem tetszetek mindenkinek, aki nekem szimpatikus”, akkor az elrontja azt az élményt is, ha mégis klappol minden. Tehát úvy nem lenne akkora súlya, nincs benne annyi érzelem, vagy nem tudom. És én azt szeretném megélni, hogy minden rendben.

nov. 6. 22:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktak visszautasítani soha
nov. 6. 23:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem utasít vissza mivel senkinél nem próbálkozom. Párszor azért utasítottak vissza, egy esetben a csaj nagyon korrekt volt, másik esetben ő kezdeményezett nálam és mégis utána ő küldött el a halál faßába...

Amúgy legtöbbször én utasítottam el a kezdeményezéseket. Nincs szükségem erre abszolút.

nov. 7. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!