Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit fiatalkorában sok nő megsebez durvább elutasításokkal is akár akkor vajon a férfi vagy a nő okolható azért, ha ez a férfi nem talál magának később se párt és rossz emberré válik?
A férfin múlik, hogy ezt hogyan kezeli a jövőben.
Az egy dolog, ha valaki szemét velem szemben, de én miért legyek az mással?
Miért jó az, ha az elfojtott frusztrációimat máson élem ki?
Szerintem innen szép nyerni, mármint, ha mindezek ellenére valakiből mégis rendes, normális értékrendű ember válik, na az a valami.
Ez talán még igaz is, de miért a férfi a bűnös ezért miért nem a kiváltó ok, ami a nők?
Ez olyan mint, hogy sok ember akit bántalmaznak az később szintén bántalmazó lesz, ok-okozat. Itt is vannak kivételek persze, de amikor sok nő beletipor egy férfi becsületébe, megalázza és tönkreteszi az életét ezekkel a traumákkal az nincs rendben.
Hogyne okolhatnál mást, ha mondjuk téged fiatal korodban úgy elvert volna egy férfi, hogy lesántulsz akkor magadat okolnád vagy a férfit?
Ugyanez az érme másik fele az én példámban, csak ott mentálisan teszik tönkre a férfit a nők.
Természetesen az előbbit bünteti a törvény, az utóbbi sajnos nem.
Mentálisan nem a nők tettek tönkre hanem úgy születtél. Jobb lenne tisztában lenni ezzel a ténnyel.
Szívesen. :)
#4: "csak ott mentálisan teszik tönkre a férfit a nők."
A puszta elutasítással? Még akkor is, ha az udvariasan történik, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!