Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit fiatalkorában sok nő megsebez durvább elutasításokkal is akár akkor vajon a férfi vagy a nő okolható azért, ha ez a férfi nem talál magának később se párt és rossz emberré válik?
Azért lettem ilyen mert ilyen hatások értek és erről a külsőm tehet, hiszen nem jóképűként nem volt sikerem a nőknél. Teljesen más életem lenne ha sikereim lettek volna náluk.
Szeretnek a szüleim meg én is őket, de ez szerintem normálisan így működik. Csak emelett szokott az embernek lenni saját családja is, de én már egyedül fogok meghalni. Valószínűleg nem is túl öregen mert egyre többet iszok, hogy el tudjam viselni ezt a világot.
Mit szeressek már magamon? Régebben még más volt, de már elmúltam 30, sose lesz családom , alkoholista lettem a nők miatt , szinte minden nap iszok , hétvégén erősen , munkahelyem van meg egy lakásom aztán ennyi. Alkoholizálás meg utána bekajálás miatt elhíztam , tehát már végképp nem vagyok egy női kedvenc.
Milyen élet az ilyen? Te szeretnéd magad? Úgy könnyű szeretni magad ha más is szeret meg folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapsz. Nagy bravúr
Mégsem volt szélsőséges példa az alkoholizmus, nem vagy komplett és még piálsz is, lol.
Idd el a májad és az eszed még jobban, ha ilyen hülye vagy.
Ezer (ha nem több, vagyis biztos több) csúnya nő és férfi a világon és akadnak olyanok, akiknek társuk sőt családjuk van!!!
Mert kifejlett önképpel, értékekkel és önszeretettel, önbizalommal rendelkeznek!!!
Sőt nem egy és nem kettő csinos/jóképű alany is mászkál melletted, akik egyedül vannak, vagy végezték el életüket, mert hiába a jó külső ha belsőleg nem nyújtanak semmit.
Vagy tök mindegy, hogy milyenek felszín felett és alatt nekik jó egyedül! Megvannak elégedve az életükkel.
Te nem, mert szexben méred a szeretetet és maga az életet!
Tényleg ostoba vagy és szánalmas. 🤦♀️
Kérdező!
Nincs véletlenül másfélmilliós fizetésed és nagy felelősséggel járó beosztásod?
Nincs véletlenül egyetlen barátod sem?
Nem szoktál véletlenül meginni esténként 5-6 sört csakúgy?
Nem nézed le véletlenül a saját elmondásod szeirnt a nőket?
De ami a legfontosabb:
Ninc svéletlenül napi 8 kérdésed itt az oldalon ugyanezzel a témával?:D
Nemtom, a filmekben se szokott nagyon szamitani, mitol lett olyan a fogonosz, amilyen, max megsajnaljak kicsit, ha mentheto, akkor megprobalnak neki segiteni, de vegul is maganak kell rajonnie, hogy szarul csinalt mindent. Ha nem mentheto, akkor pedig…
A te feladatod lenne fejlodni, a pszichologus is csak raterelni tud a helyes utra, valojaban neked kell fejben dolgoznod, a pszichologus nem varazslo, aki mond 1-2 mondatot es megjavulsz. Bar esetleg egy hipnotizort megprobalhatsz, hatha… :D
Nincs másfélmilliós fizetésem.
Barátaim valóban nincsenek már, régebben voltak de szétmentek útjaink.
Szoktam sörözni , most is azt teszem. Már írtam előbb, hogy szinte minden nap iszok.
De kialakult egy utálat feléjük ami szerintem természetes ilyen viszonytagságokban.
Nincs napi 8 kérdésem , egész héten ez az 1 volt..
Nem az vagyok akire gondolsz.
Szóval azt állítod nem te írtad ki pl ezt a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Mindenkiben ezt a "Shreket" látjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!