Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfit fiatalkorában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit fiatalkorában sok nő megsebez durvább elutasításokkal is akár akkor vajon a férfi vagy a nő okolható azért, ha ez a férfi nem talál magának később se párt és rossz emberré válik?

Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 14:08
 61/112 anonim ***** válasza:
93%
60. Szerinted tőled nem válnának el 10 év után? Mindenkit meg lehet unni, akkor is, ha ezt most nem hiszed el.
2023. márc. 2. 21:12
 62/112 anonim ***** válasza:
0%

61.

Már nem érdekel, én feladtam. Elegem lett az egészből.

Az az egyetlen bajom már csak, hogy a testem a hormonok miatt sajnos reagál a nőkre, mert én már nem. De nem baj, arra is fogok találni megoldást.

2023. márc. 2. 21:22
 63/112 anonim ***** válasza:
89%

62, nem nagy talány a megoldás: herélésnek hívják.

Ha az elutasítás így képes tönkreverni egy embert, akkor jó, hogy nem került párkapcsolatba. Összejönni ugyanis nem kunszt egy nővel, de megtartani, az az igazán energiaigényes dolog.

2023. márc. 2. 21:30
 64/112 anonim ***** válasza:
0%

63.

Az már csonkításnak számít, és szenvedés. Szerinted érnek annyit a nők, hogy ilyet tegyek miattuk? Soha. Találni fogok rá egyéb megoldást.

2023. márc. 2. 21:35
 65/112 anonim ***** válasza:
26%

"Attól, hogy nem vagy szexis a nők számára még szerethet téged más ember, mint a szüleid, barátaid. "

Ezt azért olyan szívesen elmondanám egy csajnak, vagy egy "chad"-nek, utána pedig nézném a reakciót... :D Eleve ki a fene találja ki ezeket a hülyeségeket? Kapitalizmus van halihó, minden a birtolklás, a tulajdon, egyesek azt sem tudják, hogy mikor és hogy álljanak meg a harácsolásban. Aztán ott van még a média, csilli-villi minden baromság. És ebben a környezetben a kedves kiscsaj bedobja, hogy "attól, hogy nem vagy szexis a nők számára még szerethet téged más ember", ez egy nagy középső ujj annak az embernek. És tessék vigyázni az ilyen lesajnáló dumával, mert nagyon könnyen megfordítható ám! :DDDDDDDDDD

2023. márc. 2. 21:52
 66/112 anonim ***** válasza:
88%
54, miattuk? Hol jönnek a nők a képbe? Ez a te magánügyed, egyéni problémád, nekik ehhez semmi közük.
2023. márc. 2. 22:06
 67/112 anonim ***** válasza:
89%
Annyira "bájos", amikor az ilyen nőket gondolkodás nélkül mocskoló pasik fröcsögnek arról, hogy velük mennyivel jól/jobban jártak volna a nők, mert ők lennének a normálisak. Ők, akik agyba-főbe szidják a komplett női nemet és ilyen béna maszlagokkal próbálják nyugtatni saját magukat, hogy bezzeg majd a bunkók jól ott hagyják őket meg és jól megszívják. Ugyan már. Mikor tanuljátok meg, hogy a világ nem fekete és fehér? Miért mindig végletekben gondolkodtok? Aki nem jóképű az csak is normális lehet, aki jóképű az csak is bunkó, aki kihasználja a nőket? Megsúgom, rengeteg helyes ÉS emellett normális, kedves és rengeteg átlagos (vagy csúnya) ÉS kőbunkó férfi van. Csak azért, mert valaki jól néz ki nem jelenti, hogy automatikusan bunkó is, baromira nincs összefüggés a kettő között. Én speciel sokkal több szaralakot ismerek az átlagos/csúnya férfiak között. Attól még, hogy nem téged választottak véletlenül sem jelenti azt, hogy 10 év múlva majd válni meg panaszkodni fognak. Válnak és/vagy panaszkodnak ugyanúgy azok is, akik a totál átlagos vagy átlag alatti férfiakkal vannak, ez megint csak nem külső függvénye. Persze értem én, hogy a lelketeknek jobb az a tudat, hogy a nők és a vonzó pasijaik majd tuti jól megszívják, miközben ti vagytok megkeseredve és ők azok, akik boldogan élik az életüket..
2023. márc. 2. 22:51
 68/112 anonim ***** válasza:
89%
Egyedül a férfi okolható emiatt. A visszautasításokat meg kell tanulni kezelni. Ha száz helyre beadod az önéletrajzodat, amikor állást keresel, és egy helyről sem jeleznek vissza, akkor sem az a megoldás, hogy mész a híd alá lakni és a munkaadókat okolod a szerencsétlenségedért, hanem túlteszed magad rajta, és próbálkozol a százegyedik helyen is. Kizárólag téged minősít az, hogy milyen módon kezeled le a visszautasítást, nem pedig a visszautasító felet.
2023. márc. 3. 13:39
 69/112 anonim ***** válasza:
0%

" akkor sem az a megoldás, hogy mész a híd alá lakni"

Pedig nem kevés hajléktalan van Magyarországon. Szerintem ezt mondd el nekik személyesen is.

2023. márc. 3. 13:47
 70/112 anonim ***** válasza:
100%
69, mert szerinted ez megoldás?
2023. márc. 3. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!