Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Buliban ha próbálok csajozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliban ha próbálok csajozni akkor mégis mi rossz érhet?

Figyelt kérdés

Na most elöször is, kérdezem ezt úgy, hogy elég sok nőhöz odamentem már szórakozóhelyeken budapesten az évek során, általában alkohol segítségével, és legtöbbször csak a szerencse segitett női társasághoz, szexhez meg még nagyobb szerencsék.

Az esetek döntő többségében ESETLEG későbbi találkozgatások során lett szex, de haza nem igazán akart jönni velem senki. Ettől függetlenül voltak alkalmak, hogy a wc-ben szexeltem nőkkel állva, amiben én semmi érdekeset nem találok, ha azt veszem figyelembe, hogy vannak akik kajak ráülnek a wc-re és ül lovagol rajta a csaj. (fuj)

Na, de de mi rossz történhet? Mivel nem vagyok egy hagyományosan szépszál legény sem pedig jóképű ezért nagyon korlátozott hogy kiknek kellek, és nyilván ezek nem fiatal szép nők, hanem ésvagy idősebbek de azokból sem a szebbek, vagy ha velem egy idősek akkor is csak amolyan furcsák.

Visszatérő motivum, hogy mindig a "a pasim nálad magasabb két fejjel és szétveri a pofád"

Miért kell ezt megemlíteni, főleg amikor ettől függetlenül ugyanúgy hagyja magát az adott nő? Volt aki azt mondta a nagy állat pasival való fenyegetőző kör után, hogy amugy nagyon aranyos vagyok és ha nem lenne pasija akkor simán hazavinne.

Ez nagyon jó vicc, mert ha nem lenne pasija, akkor olyan pasival menne haza, mint aki most a pasija ;)

Mivel ha ennyire aranyos vagyok, akkor hol vannak a szingli nők akik hazavigyenek?;)

Szal értitek a logikát.

Persze értem én, hogy MIDNIG A férfi a selejt, mindig ő a hibás a saját helyzetéért, és szégyellje magát.

2023. febr. 18. 19:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Könyvtár, múzeum, akik ilyen helyekre járnak fixen nincs kapcsolatuk.
2023. febr. 18. 19:21
 2/14 A kérdező kommentje:

könyvtárban is csajoztam már, egy 22 éves írónőn végignéztem hogy szegényke szerintem attól benedvesedett, utána meg leszólítottam a kapunál valami kamu szöveggel és végülis megadta az elérhetőségét

Aztán utána az lett a vége, hogy kiderült, hogy van pasija, egy 40-es szinházi fószer, de ettől függetlenül találkozott volna velem (érts: megdughattam volna)

aztán végülis nem lett semmi, mert a csávóka eljegyezte és gondolom akkor kicsit összehúzta magát, ezekkel a vakvilágba kefélésekkel.

persze a házasságig nem jutottak el, és azóta is kurrrjongat mindenfelé, csak nyilván velem nem mert anno azért megmondtam a véleményemet.

2023. febr. 18. 19:24
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Ami nem megy azt ne erőltesd. Puncit meg te eddig csak filmben láttál. Legalább magadnak ne hazudj.
2023. febr. 18. 19:24
 4/14 A kérdező kommentje:

3

értem, egy tanulatlan csóringer senki vagy, már anyádék sem vitték túl sokra, az iskola sem ment neked túlzottan, képtelen voltál kitörni, mert alkatilag képtelen vagy rá. Meg hát persze korlátolt is vagy és lusta is.

Ebből a 3 db mondatodból is teljesen jól össze lehet rakni ne aggódj.

2023. febr. 18. 19:26
 5/14 anonim ***** válasza:
56%

"Mivel ha ennyire aranyos vagyok, akkor hol vannak a szingli nők akik hazavigyenek?;)"

Köszönd a suttyó férfitársaidnak, hogy a szingli nők szinglik is akarnak maradni már.

2023. febr. 18. 19:28
 6/14 A kérdező kommentje:

5

nem én traumatizálom őket, hanem a nagy menő kanok, akik válogathatnak a nők közül és box zsáknak használhatják a nőket, mert tudják hogy megtehetik és sok nő még rá is játszik a szerepre.

2023. febr. 18. 19:29
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
De, ahogy most elnézem az írásod, te is közéjük tartozol. 🙄
2023. febr. 18. 19:29
 8/14 A kérdező kommentje:

7

én nem, mert én nem úgy nézek ki....a nők a férfi jelentősebb részét a kinézetéből vezetik le, ha jól néz ki akkor sok mindent megtehet

ha nem néz ki jól, akkor a legkisebb hibát sem nézik el, sőt külön kizáró okokat kreálnak, csak hogy lerázzák

2023. febr. 18. 19:31
 9/14 anonim ***** válasza:
56%
Amúgy Te szeretnél kérdezni is valamit vagy csak le szeretnéd írni hogy mik történtek veled meg a mindenféle gondolataidat a világról? Mert az nem baj csak akkor felesleges kérdőjelet tenni.
2023. febr. 18. 20:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Kiscsillag, innen érzem hogy egy 30-40 éves szűz rongy vagy, aki itt éli az egész életét ezen az oldalon :D
2023. febr. 18. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!