Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit fiatalkorában sok nő megsebez durvább elutasításokkal is akár akkor vajon a férfi vagy a nő okolható azért, ha ez a férfi nem talál magának később se párt és rossz emberré válik?
"mert szerinted ez megoldás?"
Persze. Ha nem vesznek fel sehova, adaptalodni kell a helyzethez....
38F incel
Ha egy halom ehlyről elutasítanak, ezért nem is jelentkezel egy újabb helyre, az nem adaptálódás, hanem a cél feladása, elbukás. Amíg nem adod fel és jelentkezgetsz, nem buktál el, mer tmég tart a "harc".
Az tényleg alkalmazkodás, ha elmész csövesnek és megpróbálsz munka nélkül élni, de nem minősül megoldásnak, ha azt nézzük, hogy az a cél, hogy munkád legyen és normálisan élj.
Pl az incel lét sem minősül alkalmazkodásnak, hiszen a társkeresési sikertelenséghez való alkalmazkodás az lenne, ha emberünk elfogadná, hogy nem megy, és abbahagyná a témával való foglalkozást és az egyedüllétre rendezkedne be. Ehelyett vergődnek és érvelnek a dolog mellett, azaz egyáltalán nem tudták elfogadni a helyzetüket. Abból a szempontból ez nem bukta, hogy tulajodnképpen olyanok, mint aki csakazértis jelentkezett a 101. állásra is. De akkor minekbeszél alkalmazkodásról?
Aki gyorsan gépen az nyilván nem nézi a billentyűzetet közben és két kézzel teszi ezt.
Majdnem vak emberként te akartál egy másik kérdezőt vascsővel agyonverni?
Nem mondtam, hogy nincs sok férfinak barátnője vagy családja , de a nők többségére igaz amit írtam.
Erre annyit mondanék, hogy rengeteg kérdés alatt látom, hogy megy a Shrekezés és több alá be is kommentelte az eredeti kérdező, hogy nem ő az.
Ti mindenkiben őt látjátok. Nem is értem ezt a rajongásotokat felé, mintha egy sztár lenne úgy viselkedtek.
Hány ilyet hallottam már, amikor panaszkodik a nő a férfi "barátnak", hogy jajj megint a nyolcadik szemét férfi használja ki és csalja meg és dobja el mint egy rongyot, és milyen jó lenne ha olyan rendes férfit találna mint az a "barát" akinek ezt panaszolja. Na igen ám, csak ő jóképű férfit akar. Mondjuk én ilyet sose viselnék el, hogy belém törölje egy nő a lábát ezzel a panaszkodással, aztán ugrana a következő jóképű férfire miután elmúlt a szokásos depressziója.
Általában nem a nő válik el, hanem az ilyen típusú férfiak között a férfi un rá a kivénhedt csatakancára és frissebb hús után néz. Vagy ha a nő válik az is azért szokott lenni mert a férfi lebukik vele, hogy szeretőt tart vagy folyamatosan csalja.
Ezen férfiak normálisak voltak valóban, és jobb választások lettek volna. Ti, a nők tettétek őket olyanná amilyenek lettek. És most mutogattok rájuk.
De az ilyen nők meg is érdemlik, egyetértek a másik válaszolóval. Nem tudom őket sajnálni. Talán ezzel adja nekik vissza az élet azt amit a kevésbé jóképű férfiakkal műveltek korábbi életszakaszukban. Egyedül 3 kölökkel 40 évesen, finito.
73, egy másik kérdezőt, igen, egy másikat:D De az a másik kérdező kerek perec kimondta, hogy sz*rt sem ér az élete, megveti a nőket. Azaz ő sem örül a létnek, és másokat is bánt vele.
De mivel havi másfélmilliót keres, biztos van pénze fejlett biztonsági rendszerekre, kétlem, hogy veszélyt okoznék neki.
Dehát az egy másik kérdező volt, neked semmi közöd hozzá, igaz? Te is csak véletlenül emlékszel rá ennyire:D
De egy majdnem vak férfi miért fenyeget ilyennel más férfiakat akik nem ártottak neki? Korábbi válaszodban azért hivatkoztál erre mert kiemeltem, hogy elírod a szavakat és ezért nem javítod mert alig látsz. Akkor egy életerős férfit hogyan akarnál vascsővel verni?
Ez mind ellentmondásos , mind szomorú, hogy ilyenekre gondolsz amikor az a férfi sose írt olyat, hogy mondjuk egy nővel kéne ezt tenni, semmi fizikai agressziót nem fogalmazott meg.
Vagy ha neked nem szimpatikus valaki akkor ezt tennéd vele?
Én ilyet nem mondtam. De látom azért felismerted a problémát magatokban, és ezzel próbáltál terelni, ez tipikus.
Sok esetben valóban nincs más érték mint 3 lyuk és mellé egy csinos, formás test. De én ilyet nem mondtam, de örülök, hogy magadtól rájöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!