Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit fiatalkorában sok nő megsebez durvább elutasításokkal is akár akkor vajon a férfi vagy a nő okolható azért, ha ez a férfi nem talál magának később se párt és rossz emberré válik?
Pontosan ugyanúgy írok? Mire gondolsz? Helyesen írok? Nem mint te aki nem ismeri a mondateleji nagy kezdőbetűt, helyesírási hibákkal tűzdelve fogalmazza meg mondandóját?
Szerintem elég sok magyar ember tud helyesen írni.
Nem, a stílusodra gondoltam.
(Amúgy hogy tudtam volna nagy betűvel írni azt, hogy "40"?:D)
Szerinted hány férfi van csak Magyarországon aki hasonlóan gondolkodik? Több ezer alsó hangon.
És erről nagy részben ti tehetettek.
Továbbra is az írásod stílusáról beszélek. Persze nem részletezem, mert akkor elkezdesz változtatni rajta, de van pár kulcsmotívum ami egyértelműsíti.
Deee pl az, hogy automatikusan nőnek gondolod a másikat, pl egy ilyen stílusjegy:D
45, írjak így, mint te? Így nem haosnlítanék rá?:D
Felismerted a saját stílusod?
Egész ügyes:D
Akkor már csak az a kérdés, ha ilyen gyorsan tanulsz, miért ismered ilyen borzalmasan félre az embereket.
Mert egyébként a "haosnlít" elgépelés amit írtál az tényleg hű mása az enyémnek, ugyanis típushibáról van szó. Gyorsan gépelek 10 ujjasan, és azért vétem a fent említett hibát, mert ajob bkezem gyorsabb mint a bal. Egyszerre nyúlok az O és az S betű irányába, de az Ot gyorsabban nyomom le, pedig az Shez kb meg sem kell mozdulni:D
Bár lehet csak copy-pastelted a szavamat és nem tudod miért olyan. Azaz nem tanultál csak másoltál.
Tényleg miért gondoljátok azt, hogy itt minden incel az egy és ugyanaz az ember?
Stílus alapján legalább 3-4 elkülöníthető itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!