Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfit fiatalkorában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit fiatalkorában sok nő megsebez durvább elutasításokkal is akár akkor vajon a férfi vagy a nő okolható azért, ha ez a férfi nem talál magának később se párt és rossz emberré válik?

Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 14:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/112 anonim ***** válasza:
73%
40, nézd, ha pontosan ugyanúgy írsz, pontosan ugynaazokat, akkor nehéz nem belelátni:D
2023. márc. 2. 16:08
 42/112 A kérdező kommentje:

Pontosan ugyanúgy írok? Mire gondolsz? Helyesen írok? Nem mint te aki nem ismeri a mondateleji nagy kezdőbetűt, helyesírási hibákkal tűzdelve fogalmazza meg mondandóját?

Szerintem elég sok magyar ember tud helyesen írni.

2023. márc. 2. 16:14
 43/112 anonim ***** válasza:
89%

Nem, a stílusodra gondoltam.

(Amúgy hogy tudtam volna nagy betűvel írni azt, hogy "40"?:D)

2023. márc. 2. 16:18
 44/112 A kérdező kommentje:

Szerinted hány férfi van csak Magyarországon aki hasonlóan gondolkodik? Több ezer alsó hangon.

És erről nagy részben ti tehetettek.

2023. márc. 2. 16:21
 45/112 anonim ***** válasza:
90%

Továbbra is az írásod stílusáról beszélek. Persze nem részletezem, mert akkor elkezdesz változtatni rajta, de van pár kulcsmotívum ami egyértelműsíti.

Deee pl az, hogy automatikusan nőnek gondolod a másikat, pl egy ilyen stílusjegy:D

2023. márc. 2. 16:23
 46/112 A kérdező kommentje:

45, írjak így, mint te? Így nem haosnlítanék rá?:D

Felismerted a saját stílusod?

2023. márc. 2. 16:37
 47/112 anonim ***** válasza:
81%

Egész ügyes:D

Akkor már csak az a kérdés, ha ilyen gyorsan tanulsz, miért ismered ilyen borzalmasan félre az embereket.

Mert egyébként a "haosnlít" elgépelés amit írtál az tényleg hű mása az enyémnek, ugyanis típushibáról van szó. Gyorsan gépelek 10 ujjasan, és azért vétem a fent említett hibát, mert ajob bkezem gyorsabb mint a bal. Egyszerre nyúlok az O és az S betű irányába, de az Ot gyorsabban nyomom le, pedig az Shez kb meg sem kell mozdulni:D

Bár lehet csak copy-pastelted a szavamat és nem tudod miért olyan. Azaz nem tanultál csak másoltál.

2023. márc. 2. 16:44
 48/112 anonim ***** válasza:
82%

Tényleg miért gondoljátok azt, hogy itt minden incel az egy és ugyanaz az ember?

Stílus alapján legalább 3-4 elkülöníthető itt.

2023. márc. 2. 17:23
 49/112 anonim ***** válasza:
48, jó, de ez most ugyanaz:D
2023. márc. 2. 17:31
 50/112 anonim ***** válasza:
94%
48: Én nem mindenkit hiszek annak, de itt most előkerül a napi szintű alkoholizálás, az elhízás, "a nem születtem jóképűnek" szófordulat - ezek miatt simán Kispocak jut eszébe mindenkinek (akit ne nevezzünk már Shreknek, mert Shrek egy tök pozitív figura, aki mindent képvisel, amit Kispocak nem). De azért általában el tudom különíteni a keménymag tagjait (és nemcsak azokat, akiknek látszik a nevük vagy aláírják), meg van, amelyik kommentre csak azt gondolom, hogy "na, még egy megkeseredett".
2023. márc. 2. 17:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!