Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfit fiatalkorában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit fiatalkorában sok nő megsebez durvább elutasításokkal is akár akkor vajon a férfi vagy a nő okolható azért, ha ez a férfi nem talál magának később se párt és rossz emberré válik?

Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 14:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/112 anonim ***** válasza:
82%

Te okoztad azzal, hogy képtelen vagy felül kerekedni múltbeli sérelmeket és csak hergeled magadat ahelyett, hogy felnőttként elkezdenél felelősséget vállalni a saját életedért.

Képzeld, engem valóban bántalmaztak. Megerőszakoltak, hogy pontos legyek és tizenhét éves voltam akkor. Tizenhét éves. Gondolj ebbe bele egy pillanatra. Hogy milyen, amikor kamaszként átélsz egy valódi lelki traumát (mert az, hogy valaki bunkó volt veled, nem számít annak), amihez járt egy erős fizikai fájdalom. Amikor szégyennel nézel magadra, mert valaki más kihasználta a testedet. Amikor mindenki aggódva és szomorúan néz rád, mert tudják, mi történt. Tudod, mit tettem akkor? Elmentem egy pszichológushoz. Elmentem, hogy magam mögött tudjam hagyni a dolgot, mert azt a féreg sose került elő, viszont nem akartam, hogy tovább megnyomorítsa az életemet. Nem akartam, hogy paranoiássá, férfiutálóvá vagy bármi olyanná tegyen, ami nem én vagyok. Képzeld, sikerült. Sikerült lezárnom magamban ezt a traumát, hiába érzek még mindig haragot. Sikerült elérnem, hogy egészséges kapcsolatom legyen a férfi nemmel, hogy boldog párkapcsolatban érjek egy férfival, akivel probléma nélkül le tudok feküdni (elhiheted, nem az egyik napról a másikra történt ez a változás).

Az a te bajod, hogy csak ülsz és hisztizel, amiért ki tudja hány évvel ezelőtt bunkók voltak veled és ezért gyűlölsz több millió nőt. Szánalmas. Már rég elérhetted volna, hogy egy kellemes jellem legyél, akinek párja is lehetne, csak nem teszed bele a munkát. Nem vagy hajlandó magadba nézni. Nem vagy hajlandó segítséget kérni. Így viszont megérdemled, hogy az legyen az egyetlen örömöd, hogy anonim oldalon köpködsz a nőkre.

2023. márc. 3. 19:48
 92/112 A kérdező kommentje:

Magyar nőkről beszéljünk, miért hozzátok példaként a muszlim nőket pl. ahol azt csinálják amit a férfi mond?

Létezik fizikai és létezik mentális bántalmazás is.

Leittad magad egy buliban és megfektettek vagy elrabolt/leütött egy férfi és megerőszakolt? Nem ugyanaz. Sok nő hivatkozik nemierőszakként olyan eseményekre amik nem is azok, csak éppen nem jóképű férfi kapta el a buli végén.

2023. márc. 3. 19:57
 93/112 anonim ***** válasza:
100%

Hazafelé sétáltam, este, és hátulról berántott magával a parknak, ahol voltunk egy bokrosabb részére, hogy ne vegyenek észre. Ha nem veszed magadra, ennél tovább nem részletezném, amúgy sem hiszem, hogy érdekel.

Kérlek, ne írj a nemi erőszakról semmit, amikor láthatóan semmit nem tudsz róla sértődött sztereotípiákon kívül; mert az sem helyes, amikor olyan nővel fekszel le, aki nincs olyan állapotban, hogy normálisan meg tudjon ítélni egy helyzetet.

2023. márc. 3. 20:01
 94/112 A kérdező kommentje:

Sok nő kitalál ilyet, hogy sajnáltassa magát és jobb színben tűnjön az általa elkövetett számtalan cselekmény ami nem büntetendő.

Lehet te nem ez az eset vagy, de sajnos ez a valóság. Sok férfit megvádolnak a nők dacból és tönkretesznek embereket. Bár a te példád nem ilyen, így ezzel nem vádollak.

Gondolom az elkövetőt lecsukták, megkapta büntetését, már ha igaz ez a történet.

Ilyen esetekben természetesen az se mindegy, hogy ismeretlen elkövető volt vagy esetleg egy ismerős aki előtt elhúztad a mézesmadzagot már. Egyik sem menti fel az elkövetőt, csak a szemléletet.

2023. márc. 3. 20:07
 95/112 anonim ***** válasza:
0%

91-es.

Az a legnagyobb különbség, hogy te nő vagy. Rád van kereslet, kb. akárhogy nézhetsz ki, bármit csinálhatsz.

Elmész egy helyre, leülsz egyedül vagy barátokkal, és tuti lesz aki odamegy és beszélget veled.

Férfiként neked kell mindent és mindenkit kibeszélni, lenyűgözni, és még akkor is ha nem vagy jóképű, megaláznak a nők, ha kezdeményezel esetleg.

Férfiaknál viszont közel sem így van. Mindenért vért izzadni kell, és még akkor sem biztos, hogy egyáltalán egy nő randizni fog veled valaha. Csak azért, mert nem születtél olyannak.

Megmutatnám szívesen a valóságban is, csak soha nem hiszitek el. Pedig olyan undorítóan viselkednek a nők, az valami vicc.

Tudom, aki nem ad jeleket meg blabla, ahhoz ne menjek oda. Tehát ha egy nő sem ad jelet soha, akkor senkihez ne menjek oda? mert ez szokott lenni.

Akkor az a baj, hogy senkihez nem megyek oda, mert ugye egy nő meg aztán nem fog kezdeményezni. Tehát esély sincsen magyarul.

Társkeresőről már nem is beszélek, az még rosszabb, mint a való életben. Ott aztán végképp 0 esély van férfiként, még kedvelést sem kapok...

Nőként meg ha felregisztrálsz, válogathatsz kedvedre több száz férfiből.

Áhh, minek jártatom a kezem megint. Csak legalább egyszer lenne, aki megérti. De nem. Nem baj, ilyen az élet.

Van, akinek könnyű és van akinek meg sz*r.

Én mindig mondtam, bárcsak nőnek születtem volna. Minden negatív dolgot figyelembe véve is, simán bármikor bevállalnám. Százszor könnyebb életem lenne...

2023. márc. 3. 20:08
 96/112 anonim ***** válasza:
100%

A nemi erőszak az nemi erőszak baszki, bármelyik opció is történt, mindkettő UNDORÍTÓ és mindkettő erőszak. Aki visszaél azzal, hogy a másik hulla részeg és nem tud magáról, ezáltal ellenkezni sem, az ugyanúgy nemi erőszakot követ el és ugyanúgy egy ocsmány féreg, mint aki leüti és úgy erőszakolja meg a nőt. Aki ezt nem látja be és kategorizálja itt, hogy hát nem mindegy hogy a magatehetetlenségeddel éltek vissza a pia miatt vagy leütöttek, az egyszerűen nem komplett.

Az elutasítás pedig NEM fizikai bántalmazás. 🤦🏻‍♀️

2023. márc. 3. 20:12
 97/112 A kérdező kommentje:

Hogy merészeled, hogy nőhöz közeledsz ha nem vagy neki megfelelő külsőre? Persze a belső számít, csak el sem jutsz odáig. Ilyen női butaságokra nem is kell figyelni.

Én még így sem kívánnám, hogy nő legyek. Hogy a testemért használjanak? Egy nő valós érdeme kb. ennyi. Ja meg gyereket tud szülni , ezért ha valaki családcentrikus akkor elkerülhetetlen, hogy legyen egy a háznál.

2023. márc. 3. 20:12
 98/112 A kérdező kommentje:

Mondtam, hogy mentális vs fizikai bántalmazásról beszélünk.

2023. márc. 3. 20:13
 99/112 anonim ***** válasza:
78%

Leírtam, hogy nem kapták el a követőt, akit akkor láttam először és utoljára; a nemi erőszakra viszont semmilyen mentség nincs. Ha lefekszek meztelenül az útra és azt kiabálom, hogy "szeretem, ha megdugnak", te akkor se érhetnél hozzám egy ujjal se, ha nem jeleztem neked, személy szerint, hogy engedem. ű

Nektek nincsenek barátaitok, szociális köreitek, ahol érdemi emberi kapcsolatokat tudtok kialakítani? Nincsenek hobbijaitok, érdeklődési köreitek, amivel új embereket ismertek meg?

Nőnek és férfinak lenni pont ugyanolyan nehéz, megnyugtatlak. Az én példám is mutatja, hogy a nők ellen gyakoribb a nemi erőszak, könnyebben kihasználják őket, a mai napig sok munkahely nem vesz minket annyira komolyan, elvárják, hogy tökéletes anyák, feleségek, szexistennők, háziasszonyok legyünk, persze saját keresettel, nehogy el kelljen tartani minket. Egy nő viszont ezek mellett könnyen talál többféle segítséget, ez is igaz. Meg kéne érteni, hogy a női és a férfi létnek is vannak általános előnyei és hátrányai, ahelyett, hogy te és a kérdező típusú emberek keltenék a feszültséget és a gyűlölködést.

2023. márc. 3. 20:18
 100/112 anonim ***** válasza:
84%
Hogyan zajlott a mentális bántalmazásod, kérdező? Kerestél valaha professzionális segítséget?
2023. márc. 3. 20:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!