Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfit fiatalkorában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit fiatalkorában sok nő megsebez durvább elutasításokkal is akár akkor vajon a férfi vagy a nő okolható azért, ha ez a férfi nem talál magának később se párt és rossz emberré válik?

Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 14:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/112 A kérdező kommentje:

Mivel intelligens vagyok? Attól, hogy valaki nincs kapcsolatban mert nem sikerül magának barátnőt találnia (vagy kapnia ha már stílusokról beszélünk) már nem is lehet intelligens?

A másik, hogy én is gyorsan gépelek, viszont van annyi igényességem, hogy ha látom, hogy valamit elírtam azt javítom. Tehát ez nem kifogás.

Szerinted hány nők által megsebzett férfi iszik Magyarországon? De szűkítés nélkül, hány férfi iszik Magyarországon? Hány alkoholizáló férfi hízik el a sörtől és a mellé fogyasztott ételektől? Egyébként ez különbözteti meg a végén járó alkoholistákat az olyanoktól akik még nem teljesen alkoholisták. Mivel aki már remeg a piáért az nem eszik annyit, nem számít neki, kvázi nem lesz hasas (vagy pocakos?).

Ha eltudnád különíteni a kérdezőket akkor nem írnál olyat, hogy XY illető már napi 8ik kérdését írja. Illetve sok az imposztor is, akik valójában nem olyan intelligensek mint én vagy az emlegetett kérdező, csak látják, hogy több 100 választ kapnak, míg ők nem sokat. Az meg, hogy az itteni válaszoló nők - mint te - mindenkit egy kalap alá vesznek csak segíti őket. Ha valaki már 30 év körüli, szereti a sört az csak Shrek lehet. Van pár 10 ezer ilyen ember. Sőt olyan is aki 170 centi körül van még mellé.

2023. márc. 2. 17:44
 52/112 anonim ***** válasza:

"A másik, hogy én is gyorsan gépelek, viszont van annyi igényességem, hogy ha látom, hogy valamit elírtam azt javítom. Tehát ez nem kifogás."

Ha látod. Jó, de én nem látom.

2023. márc. 2. 17:47
 53/112 A kérdező kommentje:

Ha gyorsan gépelsz akkor közben azt nézed amit írsz, kvázi látnod kellene ha elírsz valamit. De mindegy is, sajnos a nők csak azt veszik figyelembe, hogy valaki jóképű vagy sem, az egyéb tulajdonságok nem számítanak.

2023. márc. 2. 17:50
 54/112 anonim ***** válasza:

50: nem én voltam az, aki számosította, hogy hanyadik kérdését tette fel vki, én annyit írtam, hogy "jaj, megint...?". Azt megjegyeztem, hogy jaj, már megint ez meg ez...? Nyilván nem az egyetlen alkesz egész Magyarországon a kedvencünk, meg nem is az egyetlen, aki kövér, de azoknak a többsége nem jár a gyakorikérdésekre. És ehhez mondom, még hozzájött az, hogy "nem születtem jóképűnek", ami Kispocak kedvenc szófordulata, főleg a mostanában feltett kérdéseinél.

Amúgy meg nem kellene úgy tenni, mintha te olyan tévedhetetlen lennél, hogy soha nem feltételeztél semmit egész életedben rosszul.

2023. márc. 2. 17:53
 55/112 anonim ***** válasza:
100%

53, továbbra sem vagyok nő.

És nem nézem a kezemet és a billentyűzetet gépelés közben, mivel 10 ujjas módon gépelek.

A képernyőt meg nem látom, mivel majdnem vak vagyok.

2023. márc. 2. 17:56
 56/112 anonim ***** válasza:
60%
Részben a férfin, mert nem akar tanulni belőle. Részben a nőn, mert az meg szereti a gyengébbet csesztetni...
2023. márc. 2. 17:59
 57/112 anonim ***** válasza:
88%

"sajnos a nők csak azt veszik figyelembe, hogy valaki jóképű vagy sem, az egyéb tulajdonságok nem számítanak."

Ahaa, hát persze. Akkor viszont kérlek áruld már el, hogyan is lehet az, hogy rengeteg (több millió) átlagos vagy épp átlag alatti, előnytelen külsejű férfinak van barátnője, felesége, családja..? Te sem gondolhatod komolyan ezt a baromságot. Nyilván meg kell legyen a vonzalom, mint ahogy a férfiaknak is (akik között egyébként szintén sokan válogatnak főként külső alapján, érdekes őket nem szidod..), de óriási tévhit azt képzelni, hogy csak a kockahasú Adoniszoknak van nőjük, mert ez szimpla hazugság.

2023. márc. 2. 19:02
 58/112 anonim ***** válasza:
76%
Ugyanazokat a marhaságokat írogatod, mint Shrek, ugyanolyan stílusban írod a válaszaidat. Ha meg akarod téveszteni a válaszolókat, legalább változtathatnál valamiben. Már az első kommentednél feltűnt, hogy ez már megint ő😒
2023. márc. 2. 20:43
 59/112 anonim ***** válasza:
84%

58

Most legalabb oszinte, es bevallotta, hogy nem keres jol🤣🤣

2023. márc. 2. 20:52
 60/112 anonim ***** válasza:
0%

Nők, mert undorítóan viselkednek manapság, undorítóan felszínesek és nagyképűek a semmire. Így is beszélnek a férfiakkal/férfiakról sajnos.

De nem baj, szívjanak csak a bunkókkal, megérdemlik. Ők választották. Remélem később sem fognak panaszkodni egyáltalán a választásuk miatt.

Régebben még választhattak volna normálisat, köztük engem is. Nem tették.

Később már nem leszünk ott, akkor majd sírhatnak a nők.

Csak emlékezzenek arra, amit ide írnak most ők: hogy ki és miről tehet és miről nem.

Akkor is remélem ugyanezt fogják írni, mikor 10 év múlva sírnak és panaszkodnak meg válnak majd, mert szarul választottak.

2023. márc. 2. 21:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!