Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy bírjátok az elutasításokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátok az elutasításokat?

Figyelt kérdés
Hányat kaptatok elutasításból az évben, és lelkileg hogy bírjátok?

nov. 6. 15:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg sem adom a lehetőséget hogy visszautasítsanak mert nem ismerkedek.
nov. 7. 23:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Megszoktam már, akkor esik rosszul amikor beleélem magam. Az a baj hogy sokan nem korrektek és nem közlik időben, azt várják hogy "vedd a lapot". Régebben elegem volt azokból akik élből elutasítottak de mégis ők a korrektebbek, nem rabolták az időmet. Azok a g***k akik hónapokig húzzák az ember agyát, 3-4 randi és utána offolnak hogy "nem volt kémia/fizika". Menjenek a tudod hova....
nov. 13. 07:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Az első ötöt nagyon jól, aztán a hatodiknál elkezdek kötekedni!
nov. 13. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem hat meg, nem ragadhatok le egy szinten, hogy állandóan azt keressem mi a baj. Egy ember nem tetszhet mindenkinek, de van, akinek pontosan így lesz jó, ahogy van. Mindennek eljön az ideje.
dec. 11. 06:29
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

Az alapértelmezett egy férfinél az az hogy a nő el fogja utasítani. Ha az ember így áll hozzá, sokkal könnyebb. Lehet persze mondani hogy ez kontraproduktív meg bevonzod, de ami tény az tény, ha tudod ez vár rád, nem lep meg.

A rosszabb az amikor belelovalod magad valamibe és a környezeted mondja pedig hogy itt még nincs mibe beleélni magad, de te mész a fejed után és mondjuk 3-4 randi után offolnak ( megtörtént eset ). Addigra már fejben és lélekben is invesztáltál a nőbe ( nyilván pénzben is hiszen voltak programok stb. ), na ez a rossz.

A sima elutasítás, az semmi. Azon nevetni kell. Sokszor azok a nők akik elutasítottak még 0.5-1 év múlva is a piacon vannak, válogatnak, aztán 1 év múlva látod őket és megasszonyosodva, lestrapálva jönnek az utcán, te pedig csak mosolyogsz, hogy ezen voltam én kiakadva annyira?

El kell engedni bro!

dec. 11. 07:47
 16/18 Senior Séf ***** válasza:
75%
Nekem fénykoromban is átlag négy kísérletből jött össze egy. Ki lehet számolni, hogy a közel 50 liezonhoz hány kudarc társult. Már olyan is volt, hogy azért kosaraztak ki, mert hallották, mennyi helyen próbálkoztam...
dec. 11. 19:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, mintha meg se próbáltam volna
jan. 8. 15:47
 18/18 anonim ***** válasza:
A kultúrált elutasítással nincs gondom. A ghostinggal már annál inkább. Pedig sajnos elég gyakori.
jan. 9. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!