Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként meg lehet valahogy tanulni kezelni az elutasításokat?
Nem arról van szó, hogy 1 nő elutasít, hanem folyamatosan ilyenekbe botlom neten. És én ezt már egyre nehezebben viselem. Meg flegmáznak, és lekezelőek. Sokszor tapasztalom hogy ha én nem kérdezek, nem érdeklődöm, akkor szinte meg is halt a beszélgetés. Sokszor az az érzésem hogy mintha úgy kellene beszélgetni velük mintha egy forgatókönyv lenne rá. Azt kell írnom amit ők olvasni szeretnének, ha eltér a véleményünk és ennek hangot adok, vagy kifejtem a saját véleményem valamiről, vagy ha olyat írok ami nekik nem tetszik, akkor szintén meghalt a beszélgetés, eltűnik, nem ír már, vagy roszabb esetben bezárja a beszélgetést.
És a sokadik ilyen történik velem, egyszerűen nem tudom ezt magamba hova tenni. Nem szeretném megutálni emiatt a nőket, de néha úgy érzem már h lesz.rom őket, meg az egész ismerkedést.
Ja és nem nyomulok, nem kimondottan társat keresek, hanem csak simán beszélgetni, barátkozni próbálok velük. De ennyire nem lehet.
Szóval a fő kérdésem hogy meg lehet e tanulni az elutasítást kezelni, ha igen, hogy?
Kénytelenek vagytok.
Azt megértem, ha fáj, hogy valakivel már régebb óta beszélgetsz, randizol valakivel és ő meggondolja magát. De random nőkre írogatni meg leszólítgatni nem egy nagy dolog, ne vedd magadra, bármi oka lehet annak, hogy miért nem akar megismerni. Ezeken hamar lépj túl és keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!