Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valajit visszautasítottam, majd összefutok vele többször az úton, akkor inkább ne szóljak semmit hozzá, vagy odaszólhatok neki valamit?
Figyelt kérdés
Vagy ha hozzászólok, akkor félreértheti?dec. 31. 15:17
1/10 anonim válasza:
Utasítsd vissza továbbra is.
Nem kellesz.
Nem érdekelsz.
Nem vagy az esetem.
Nem ismerkedem.
Fúj.
Vissza mennyé.
2/10 A kérdező kommentje:
1:tehát akkor ne szólogassak oda neki?
dec. 31. 15:21
3/10 anonim válasza:
Minek csinálod ezt a vergődést?
Köszönésen kívül mit akarsz odaszólogatni?
4/10 A kérdező kommentje:
Tehát ha egy férfi visszautasít egy nőt, akkor utána a férfi már ne szóljon oda a nőnek hs összetalálkoznak?
dec. 31. 15:26
5/10 A kérdező kommentje:
3:pl. Boldog új évet kívánni
dec. 31. 15:27
7/10 anonim válasza:
Ne szólj hozzá,nyilván oka van annak ha visszautasítottad.
9/10 anonim válasza:
Köszönni azért illik. De elég szituációfüggő. Van olyan, akivel jóban vagyunk, pedig anno dobtam, azóta mindenkinek van új párja.
10/10 A kérdező kommentje:
9:mi össze sem jöttünk. Nincs kémia, vonzalom, de kedves, szimpatikus.
ma 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!