Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miből lehet tudni hogy elmúlt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet tudni hogy elmúlt a szerelem kapcsolat elején? Többször is visszautasított szexben, egymás után többször, nem akart szexelni kb 2-3 hétig. Kiábrándultam belőle kicsit.

Figyelt kérdés
Plusz van más dolog is ami még zavar. Kicsit "kiábrándultam belőle " ezek miatt. "Jól esik" hogy szeret, hogy "szépeket mond",nem tudom hogy én szeretem e őt,nem tudom eldönteni. Azt se pl hogy szakítsak e vele. Azért is gondolkodom hogy szeretem e még mert egy másik férfi is elkezdett érdekelni kb. 1-2 hete. Gondolom azért mert vannak ezek a "problémák", hiányzik a több intimitás. Ő elvan heti 1 de lehet, valószínűleg 2heti 1 szexel. Az szerintem kevés.
2023. márc. 19. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Nekem már az baromi lelombozó lenne, hogy nem kíván. Lehet neki nem szexi, nem vonzó ahogy ti csináljátok a szexet..., lehet te nem. de mindkettőről kell tudni beszélni, ki kell nyitnia az embernek a száját és szakítania, ha nem kívánja a másikat. Friss kapcsolatról beszélek.. 2-3 hétig se várnék ilyesmivel.
2023. márc. 19. 21:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Azóta, utána volt szex. Azt mondta hogy ő nem olyan aki minden nap akar szexelni..
2023. márc. 19. 21:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele akkor, azt mondta stresszes ,azért nem akar szexelni..
2023. márc. 19. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem szereted, nyugodtan szakíts és kezdj ki a másikkal.

Semmi baj, nem illetek össze. Ha az elején már ezen kell gondolkozni akkor nagy a baj. Szex meg a legkönnyebb része egy működő kapcsolatnak, úgyhogy ha az se megy akkor hagyjátok a fenébe.

2023. márc. 19. 21:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, az tényleg elég "gáz" dolog ha már az elején a szakításon gondolkodok. Kapcsolat szempontjából gáz,nem jó. Ha ilyen eszembe jut kapcsolat elején. Meg ha már a kapcsolat elején más férfi is érdekel.. A visszautasítások után kicsit kiábrándultam belőle. Utána találkoztunk,volt szex ,kedves volt de ez a visszautasítás "megtört kicsit ".
2023. márc. 19. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Tényleg nem szereted, úgyis tudjuk mi lesz a vége, szakíts minél hamarabb.
2023. márc. 19. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!