Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Visszautasítás után? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszautasítás után? Többi lent

Figyelt kérdés
Nem tudom magam túl tenni 2 visszautasításon. Az egyik régen volt kB 10 éve. Azon lelkileg már rég túl vagyok. Ott csak az fáj,hogy régen jobba voltunk és vallomás után rosszba lettünk.Illető már házas nem tartjuk kapcsolatot közel 10 éve ,de néha gondolok rá. Másik frisebb ez 4 éve volt, de őt mai napig szeretem. Vele sem tartom kapcsolatot,ő még szóba se állt velem régen, pedig voltak érzéseink egymás iránt. Ő jelenleg is szingli. Éli a vidám életét,de nem merek érdeklődni utáni valószínűleg, ha hiányoztam volna megkeresett volna. Van értelme újra felvennem kapcsolatot velük? Csak ezt a két nőt szeretem egész életemben, nincs azóta màs.

2022. aug. 14. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Én is voltam így. Azt tudom mondani, hogy kidobott idő minden, ami gyásszal telik. Pár hónap még oké, de tovább kell lépni.

Ezek a lányok hogy jöttek? Egyszercsak betoppantak az életedbe igaz?

Ha ez eddig így volt, akkor jöhet még ilyen, akivel ez megtörténhet.

Nincs vége a világnak. Sőt, lehet hogy most fogsz találkozni azzal, akivel normális kapcsolatod lehet. Ezt nem kéne elszalasztani.

Nincs értelme tartogatni magad ezeknek. Ők nem voltak erre vevők. Viszont lehet hogy egy új nagyon örülne ennek. Inkább a jövőre figyelj, mert a búslakodás, és a lemondás le fog itt ragasztani... teljesen fölöslegesen. Mert hogy simán lehet egy jó kapcsolatod.

2022. aug. 14. 15:32
 2/4 A kérdező kommentje:
1# Igen betoppantak az életembe. Nyitnék én új nők felé,de egyszerűen nincs meg bennem az az érzés, mint akkoriban az a tűz az a szenvedély. Másik oka, nincs lehetőségem élőben ismerkedni. Ez miatt folyamat abban reménykedek hátha meggondolta magát, főleg az utóbbi személy.
2022. aug. 14. 17:01
 3/4 Senior Séf ***** válasza:
80%
Annyi nő van, mint égen a csillag. Csak az a bajod, hogy nem mersz ismerkedni. Visszautasítottak? Na és? Nekem fénykoromban is 4-5 próbálkozásra jutott egy siker. Lehet matekozni, hogy a közel 50 kapcsolatomhoz hány kudarcon keresztül vezetett az út. Nem jövünk be mindenkinek, mint ahogy nekünk se jön be mindenki. Ennyit kell megjegyezni, nem a múlton rágódni.
2022. aug. 14. 17:09
 4/4 A kérdező kommentje:
2# Nem nem merek, egyszerűen nem tudok szerelmes lenni.Itt az most nem számít hogy ki jön be meg ki nem!
2022. aug. 14. 18:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!