Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kérdezte meg a párom, hogy mi van velem?
Pár napja nagyon lementem lelkileg, veszekedtünk is, plusz más dolgok miatt is rossz kedvem volt. A párom is nagyban rátett, mert elrontotta a szilveszter estémet. Utána kibékültünk, próbált vígasztalni.
Másnap egész nap nem írt (jó ezt meg lehet érteni, mert dolgozott), de utána lévő nap is csak este fele írt, és csak megmagyarázta, hogy miért nem írt (dolgozott) aztán elkezdett magáról beszélni, hogy éppen mit csinál stb. De meg se kérdezte, hogy jobban vagyok e már a történtek óta, emiatt olyan érzésem van mintha igazából nem is érdekelné mi van velem.
Szerintetek mi lehet az oka, hogy nem kérdezett rá? Egy csomószor ez van, hogy magáról beszél, de azt nem kérdezné meg, hogy én jobban vagyok-e vagy valami.
Nem érdekled. Minek vagy vele? Gondolom elege van már a hisztidből, hogy épp mit rontott el, meg épp milyen veszekedés van.
De nem muszáj vele lenned, ha nem jó. Ez megvan?
#4 vagyok, olvasd el a hozzászólás 2. felét is.
Az te tudod mi történt, az is lehet, csak te fújod fel a dolgot és feleslegesen duzzogsz.
Ha olyan komoly dolog történt, akkor meg gondold át akarod-e folytatni így a kapcsolatot, ha nem tudsz megbocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!