Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem kérdezte meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kérdezte meg a párom, hogy mi van velem?

Figyelt kérdés

Pár napja nagyon lementem lelkileg, veszekedtünk is, plusz más dolgok miatt is rossz kedvem volt. A párom is nagyban rátett, mert elrontotta a szilveszter estémet. Utána kibékültünk, próbált vígasztalni.

Másnap egész nap nem írt (jó ezt meg lehet érteni, mert dolgozott), de utána lévő nap is csak este fele írt, és csak megmagyarázta, hogy miért nem írt (dolgozott) aztán elkezdett magáról beszélni, hogy éppen mit csinál stb. De meg se kérdezte, hogy jobban vagyok e már a történtek óta, emiatt olyan érzésem van mintha igazából nem is érdekelné mi van velem.

Szerintetek mi lehet az oka, hogy nem kérdezett rá? Egy csomószor ez van, hogy magáról beszél, de azt nem kérdezné meg, hogy én jobban vagyok-e vagy valami.

tegnapelőtt 14:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%

Nem érdekled. Minek vagy vele? Gondolom elege van már a hisztidből, hogy épp mit rontott el, meg épp milyen veszekedés van.

De nem muszáj vele lenned, ha nem jó. Ez megvan?

tegnapelőtt 14:43
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Mert valószínűleg tényleg nem érdeklni.
tegnapelőtt 14:48
 3/13 anonim ***** válasza:
29%
Vagy... szeretett volna másról beszélni, elterelni a figyelmed, nem feltépni a sebeket virtuálisan
tegnapelőtt 14:54
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem érdekli mi van veled és/vagy nem akart megint balhézni, azt remélte, hogy túl tetted már magad rajta, miután elnézést kért.Gondolom ő lezártnak tekinti ezt a konfliktust és nem akart megint belemenni, ha te nem hozod fel.
tegnapelőtt 14:56
 5/13 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, ha tényleg nem érdekli, akkor miért próbált volna vígasztalni hosszú szövegben és arra ösztönözni, hogy pozitívan gondolkodjak.
tegnapelőtt 14:57
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

#4 vagyok, olvasd el a hozzászólás 2. felét is.

Az te tudod mi történt, az is lehet, csak te fújod fel a dolgot és feleslegesen duzzogsz.

Ha olyan komoly dolog történt, akkor meg gondold át akarod-e folytatni így a kapcsolatot, ha nem tudsz megbocsátani.

tegnapelőtt 14:59
 7/13 anonim ***** válasza:
#5, megjátszotta, hogy ne hagyd el. Működött.
tegnapelőtt 15:06
 8/13 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk abból amit itt leírtál téged meg az nem érdekel vele mi van. Nyilván egy vita után a masik fél nem érezheti rosszul magát csak te . Igaz?
tegnapelőtt 15:09
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Ne hidd el ezt olcsó manipulálást amit a #8 ír. Ha valaki megsértett, bunkó volt stb, akkor neki kell nyitni. Érezze is szarul magát, az a minimum. De nem annak kell megértőnek lenni, akit megbántottak. Ha jön a betörő, és kipakolja a házam, akkor ne nekem kelljen azzal foglalkozni, hogy milyen a lelki világa.
tegnapelőtt 15:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocs kérdező, de te valószínűleg egy igazi hisztigép vagy. Hibázott, bocsánatot kért, te "elvileg" meg is bocsájtottál, akkor miért kellene ezen tovább rugóznia? Szerintem örülj, hogy egyáltalán elvisel téged és még nem dobott ki...
tegnapelőtt 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!