Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondja ki a parom sex közben, oralis sex közben többször is a nevem? Kerdeztem mar töle is de csak mosolyog.
Figyelt kérdés
2019. aug. 16. 15:41
1/10 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy a tiedet mondja? Lehet, hogy egy előző partner, akit ugyanúgy hívnak. Amúgy azért mondja, mert jól érzi magát, kedves felnőtt kérdező.
2/10 anonim válasza:
Pedig azt kellene, hogy mondja: "Ecce homo qui est faba"
3/10 anonim válasza:
Gyakorolja, mert nehezen tudja megjegyezni (vagy keveri a többi partnerével).
4/10 anonim válasza:
Miért mi a neved? Mondja inkább azt hogy "Tutti frutti party?"
5/10 anonim válasza:
Vagy azt, hogy "Mit sütsz kis szűcs, tán sósszegény sonkát sütsz te kis süsü szűcs?"
6/10 anonim válasza:
Most komolyan van olyan felnőtt ember aki ezt megkérdezi? Értelmes ember tudja hogy azért mondja mert vágyik rád és nagyon jól csinálod azt amit éppen.
7/10 anonim válasza:
Szex, ba ski szex. Q rva élet már, hogy ennyire hülyék is tudnak dugni.
8/10 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ne mondja ki a neved. Elég gáz amúgy. Nekem is elvenné a kedvem.
9/10 anonim válasza:
@2: ez volt egész GYK-s pályafutásod legjobb kommentje. Itt kellene abbahagynod, mert az eddigi elmebaj után ez a gyöngyszem mindent felülír, innen lefelé vezet megint az út :)
10/10 anonim válasza:
Belegondoltam.
Szabóné Gáspár Marika
Szabóné Gáspár Marika
Szabóné Gáspár Marika
Hat.. engem nem izgatna fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!