Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác és nagyon bejön Nekem, csak az a baj ő még nem látott élőbe! Én viszont már többször láttam. +kérdeztem tőle már h akar-e talizni de most épp beteg! Ha most rákérdeznék h jó neki-e a jövőhét az gáz lenne? L/14
inkabb beszelj vele szemelyesen.Tapasztalatbol tudom,hogy az hatasosabb,es ugy jobban meg tud nyilni elotted.
(Bea 14)
van webkamerád? Akár azt is bevetheted. Mikor úgy érzed, elég csinos vagy (hajad, smink, ruha - de ne erre az alkalomra öltözz ki szándékkal!) akkor kapcsold be, de azért vmi keretsztori legyen (meg akarsz neki mutatni vmit, a szobádat, vagy egy rajzot, vagy ilyesmi) utána tégy úgy, mint ha elfelejtenéd, h megy a kamera, és ha nem kapcsolja ki, vagy tesz vmi megjegyzést rád, akkor tudni fogod, mi a helyzet (Nekem ez mindig bevált eddig ;))
Ja, és ha beteg, akkor csak jobbulást kívánj neki, de ne kérd, h találkozzatok, csak mondd neki, h ha meggyógyult, szívesen elmennél vele vhova, akár korizni, vagy bármi :)
De ne kérdezz rá egyértelműen, h tetszel -e neki, hagyd, h ő lépjen, ha akar :)
Kedves L/14! Nagyon aranyos, amit írtál. Talán nem látom át teljesen a helyzetet, és lehet, hogy nem is fog tetszeni, amit írok, de személyes tapasztalatból, őszintén tanácsolom a következőket.
1. Állj le az MSN-es ismerkedésről, a saját érdekedben. Az MSN nem a megfelelő hely arra, hogy ott ismerkedjél látatlanban.
A virtuális tér nagyon csalós. Akkora pofáraesés lehet belőle, hogy alig tudja az ember feldolgozni. Ha MSN-en keresztül ismerkedsz valakivel és nem személyesen, hamis benyomásaid lesznek, hamis képet kapsz róla. Olyan tulajdonságokkal ruházod fel, ami nincs neki. A valóság pedig kiábrándítóan más. Arról nem is beszélve, hogy az ember annak adja ki magát, aminek akarja, és senki nem is sejti, ki ő valójában, szóval ne tedd.
2. Ha nem tud mit mondani neked, vagy kérdezni tőled, akkor vszleg nem tudja, mit kezdjen veled, vagy hogy mit akarjon tőled. Vagy az is lehet, hogy nem tudja, hogyan rázzon le, hogy ne sértsen meg. Semmiképp ne fuss utána, ne add magad ilyen olcsón. Többet érsz te annál!
Ha ezt a két dolgot betartod, előbb-utóbb tisztába jössz a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!