Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfelejteni valakit, akit szeretek?

Figyelt kérdés
Folyton ő van a fejemben, nem tudok másra gondolni. Úgy észlelem, hogy ő nem szeret engem, de mégsem tudom elfelejteni!!! Próbáltam mással ismerkedni, nem segített. Próbáltam kizárni az életemből, de attól még rosszabbul érzem magam. Egyszerűen nem bírom tovább, olyan fájó, hogy én szeretem, megadok neki mindent, én meg nem érdeklem őt. De ennek ellenére mégsem bírom túltenni magam rajta, nem tudok tovább lépni, nem tudom elfelejteni!!!!

tegnapelőtt 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszerűen nem bírom tovább, olyan fájó, hogy én szeretem, megadok neki mindent, én meg nem érdeklem őt."

Ne tartsd vele a kapcsolatot és idővel elmúlik a szerelmi bánat.

tegnapelőtt 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
elfelejteni sehogy, max. nem reagálsz rá, ha eszedbe jut
tegnapelőtt 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán szereted, akkor sosem fogod elfelejteni. Szakíts meg vele minden kapcsolatot, és talán idővel enyhülhet a fájdalom. Engedd el őt!
tegnapelőtt 23:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne ismerkedj mással, csak foglalkozz más témákkal, hobbikkal. Kerüld a helyszínt, ahol láttad. Ha úgy tetszik, legyen "új életed".
tegnapelőtt 23:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Mióta nem kommunikáltok? Mi volt az oka a szakításnak?
tegnap 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!