Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve szeretem,3 éve nem tudom elfelejteni, nem tudok túllépni rajta. Sikerülni fog valamikor?
Ha nem is elfelejteni, de legalább az, hogy ne rá vágyjak, ne rá gondoljak, ne hiányozzon minden egyes nap?
3 év alatt volt 2 kapcsolatom, de nem működtek. Őt kerestem bennük.
Semmi komoly nem történt vele. Nem ő volt az első, mégsem tudom elfelejteni. Szeretem úgy ahogy van, olyannak amilyen. Elfogadom, sőt imádom a rossz tulajdonságait is.
Nem szoktam nyavajogni, de mostmár nagyon elég volt. Hogyan lépjek túl rajta végre? Ő nem akar tőlem semmit.
Biztos, hogy ő nem akar tőled semmit? Lehet, hogy csak nem meri bevallani vagy ilyesmi.
Ha tényleg nincs esély rá, akkor a legjobb szerintem, ha kerülöd, hogy találkozz vele, esetleg facebookról meg ilyen helyekről letörlöd, hogy ne lásd, stb. Ismerkedj másokkal, hátha találkozol olyan személlyel, akiben megfog valami. Egyébként hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!