Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem fogom elfelejteni a volt barátnőmet?
Nyár közepén szakított velem, tulajdonképpen nem tudom miért.
Én szerettem volna többet lenni vele, nem csak hetente, másfél hetente. Ő ettől elzárkózott, sokkal inkább volt a barátaival. Ennek ellenére nem akartam elhagyni, ő megtette.
Ugyanarra az egyetemre járunk, gyakran látom őt és ha meglátom még mindig hevesen ver a szivem. Igaz azóta még csak nem is köszön, direkt kerül. De nem tudok továbblépni.
Ismeros amit atelsz! :( Sajnalom! Szeeinten van remeny, mert osszeszamolni sem tudom hanyszor volt mar olyan hogy azt mondtam: "En ezt a pasit sosem fogom elfelejteni...". De idovel elmult es mar eszembe sem jutnak! Tenyleg csak az ido segithet, es ha lefoglalod Magad valamivel! Na..nekem erre tokeletes volt az iskola es a hozza kapcsolodo feladatok! Azt vettem eszre hogy mar alig gondolok ra/rajuk.... aztan masba lettem szerelmes. Az egy dolog hogy nem lett belole semmi,de akkoris boldog vagyok es teljes az eletem! Ne zavarjon,hogy nem koszon, az o dolga ha bunko es lehet egyszer megbanja hogy eldobott magatol!
Valoszinuleg még nem talaltad meg az Igazit, aki TENYLEG csak Teged akar! Sok sikert!!! ;) 18L
Kedves 2.válaszoló. Köszönöm a válaszod, hasznos volt. Ugy tunik 3honap keves volt ehhez. Lassan 22 leszek én komoly kapcsolatot szeretnék.
Minden lány ezt mondja, aztán ha pedig arra kerul a sor, akkor meg élni akarnak... Hat ilyen ez :(
Nincs mit! :) Figyi,sokszor nekem is keves volt 3 honap! Legtobbszor fel ev ,vagy 1 ev kellett!!
En ilyenkor azzal nyugtatom magam, hogy biztosan nem o volt az Igazi, Ő ott var ram valahol titokban:D Es akkor ha vele leszek, mar eszembe sem fog jutni a regi rossz!
Engem ez éltet! Ez tartja bennem a lelket... nehez neha latni masok tokeletesen boldog kapcsolatat. De ez megkonnyiti! ;)
Ezt én évekig csináltam. Jó nagy marhaság volt.
Kerüld te is, amennyire csak tudod. Ezt értsd meg: Neked nem egy bizonyos nő kell, hanem egy jó kapcsolat.
A jó kapcsolat az, amiben jól érzed magad. Tudom, most rávágod, hogy jól érezted magad. Pedig nem, olvasd el a saját kérdésed: "Én szerettem volna többet lenni vele, nem csak hetente, másfél hetente. Ő ettől elzárkózott, sokkal inkább volt a barátaival." Ez egy szar kapcsolat volt. Voltak benne jó pillanatok.
5-6 válaszolónak ismét köszönöm. Igen talán tényleg nem ő volt az aki kell mellém. Voltak jó pillanatok de azt én is tudom hogy nem működött jól a kapcsolatunk.
Csak gyakran úgy érzem mégis, hogy megőrülök a hiányától. Ismerősök barátok , édesanyám is mondta hogy ezt az önmarcangolást fejezzem be, mert kezdek fizikailag is rosszul lenni. Megpróbálom. Köszönöm még egyszer!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!