Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni? (többi lent)
egy dolog segített nekem hasonló esetben:
a teljes elszigetelődés tőle.
Törlés/tiltás MINDEN közösségi oldalról, hogy a lehető legkevesebbszer lássam meg.
Az első komoly barátnőm után jártam így. Mondhatni könnyebb volt feledni, mintsem ha minden nap látom mikor van fent, menyit posztolgat stb.
Plusz ugye a tiltás miatt írni sem tudott.
Ha meg smsben zaklat meg hívogat, tiltasd le a számát a szolgáltatónál.
Ha továbbra is ugyanigy mint eddig folyamat kapcsolatban amradsz vele, írogattok stb...sosem fogod elfelejteni.
HOGYHA!!!, neked is olyan mint nekem volt...., miután végleg megérted, ennek nincs értelme, mert nem tudtok egy normális együttműködést megalkotni, nem tudjátok állandósítani jót, véget kell vetni, hogy helye legyen jobbnak, továbbfejlődésnek s noha lehet, ő közel van hozzád passzolásban, egy harmonikus kapcsolat jobb szerelmet ad, mint egy intenzívebben pörögni képes, viszont hullámvasút alapú.
S persze te döntöd el, hova tudsz fejlődni, s ehhez milyen partnert akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!