Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni iránta ezt az érzést?
Sziasztok :)
Tudom, ez most nagyon gyerekesen fog hangzani, de nem vagyok annyira híve ennek a "essünk bele valakive, aki killméterekkel lakik arréb és nem biztos hogy tudunk találkozni" dolognak és mégis megtörtént velem. Elkezdtem neten megismerkedni egy orosz sráccal és nagyon kedves meg minden ehhez hasonló tulajdonságot el tudok róla mondani, de tudom, hogy a való életben nem feltétlenül viselkednek ugyanúgy az emberek.
A lényeg, hogy mint talán kiderülhetett, azt hiszem vannak iránta érzéseim, de ezt még nem tudja. Ahogy én sem tudom, hogy ő hogyan érez irántam, de van egy olyan megérzésem, hogy hasonlóképpen ő is ugyanígy van ezzel. Minden hétvégén szoktunk skype-olni is és jól érzem magam a társaságában, de nem hiszem, hogy összejönne ebből egy kapcsolat a távolság miatt, de ettől függetlenül szeretném, ha továbbra is barátok maradnánk.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!