Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elfelejteni?
Az előttem lévőnek igaza van. Csak a hülye csinálná az öngyilkoságot ezért. Nem baj, ha Ő az igazi akkor úgy is megint össze borogat titeket az élet, ha viszont nem, ez van. Nem ő a megfelelő lány akkor. Pár hét esetleg hónap és ha nem találkozol vele, meg nem nézzed a facbook profilját,akkor elfelejted. Lehet bunkónak fogsz tartani, de igazán nem is vagy belé szerelmes, csak annyira tetszik hogy azt hiszed ez a szerelem. Dehogy szerelmes csak abba lehetsz, akivel van kapcsolat az is biztos.
Tapasztalat.
17/L
Nézd levegőnek, ha ez nem megy, akkor találj egy másik barátnőt. Foglalkozz a haverjaiddal. Gondolom vannak barátaid és netán nincsenek szerezzél. biztos remek srác vagy. De bármi is lesz, ne csinálj semmi baromságot. Az is lehet hmost nem kelletek egymásnak, de majd pár vé múlva nagyon is. Ha meg nem illetek össz fogd fel úgy, hogy ő vesztet, úgyhog ha győztes akarsz maradni ebben a körben.Randizgas, flörtlges legyél a haverokkal. Én a mostani pasimat 1 évvel ezelőt elutasítottam. Lett neki utána egy csomó másik kapcsolata, ahogy én is éltem a magam életét, de valamiért mégis újra az útamba került és most ő az akit mindennél jobban szeretek.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!