Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
Visszautasított a lány akibe szerelmes vagyok, de képtelen vagyok elfelejteni úgy érzem, hogy valami összeköt vele, mit tegyek, már az öngyilkosság is eszembe jutott.

2016. aug. 11. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Na azért ne ess túlzásba. Még csak párkapcsolatban sem voltatok? Mert akkor nem is tudod kibe vagy szerelmes. A legkönnyebb elfelejteni, ha nem találkozol vele többet, nem nézegeted facebookon stb. Két-három hét és már nem is emlékszel rá.
2016. aug. 11. 11:19
 2/6 anonim válasza:

Az előttem lévőnek igaza van. Csak a hülye csinálná az öngyilkoságot ezért. Nem baj, ha Ő az igazi akkor úgy is megint össze borogat titeket az élet, ha viszont nem, ez van. Nem ő a megfelelő lány akkor. Pár hét esetleg hónap és ha nem találkozol vele, meg nem nézzed a facbook profilját,akkor elfelejted. Lehet bunkónak fogsz tartani, de igazán nem is vagy belé szerelmes, csak annyira tetszik hogy azt hiszed ez a szerelem. Dehogy szerelmes csak abba lehetsz, akivel van kapcsolat az is biztos.

Tapasztalat.

17/L

2016. aug. 11. 11:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos fogok vele találkozni, mert egy suliba megyünk tovább... úgy volt, hogy másik suliba megy de áthelyezték érdekes módon... ezért írtam hogy valami összeköt vele.
2016. aug. 11. 11:43
 4/6 anonim válasza:

Nézd levegőnek, ha ez nem megy, akkor találj egy másik barátnőt. Foglalkozz a haverjaiddal. Gondolom vannak barátaid és netán nincsenek szerezzél. biztos remek srác vagy. De bármi is lesz, ne csinálj semmi baromságot. Az is lehet hmost nem kelletek egymásnak, de majd pár vé múlva nagyon is. Ha meg nem illetek össz fogd fel úgy, hogy ő vesztet, úgyhog ha győztes akarsz maradni ebben a körben.Randizgas, flörtlges legyél a haverokkal. Én a mostani pasimat 1 évvel ezelőt elutasítottam. Lett neki utána egy csomó másik kapcsolata, ahogy én is éltem a magam életét, de valamiért mégis újra az útamba került és most ő az akit mindennél jobban szeretek.

17/L

2016. aug. 11. 11:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom valahogy túltenni magam rajta, aztán majd lesz valahogy. :)
2016. aug. 11. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs olyan szerelem ami megérne egy öngyilkosságot.Az idő,mindent megold.
2016. aug. 11. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!