Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne csinálnom? Hogy tudnék közeledni, vagy hogyan tudnám őt elfelejteni? (A többi lent) [Meleg kérdés]
tegnap hat hónappal ezelőtt háromszor találkoztam egy fiúval. Randiztunk rendesen. Ő mindig többet akart (pl a Westend tetején) de én nem voltam még felkészülve kb egy csókra sem. Utána két hónapon át facebook cseten veszekedtünk azon hogy nem mutattam felé semmit meg hogy mi legyen. Nem találkoztunk, és a telefont sem vettük fel. Utána szeptember végén azt mondta hogy ő összejött egy nővel (ez igaz is volt). Utána 1,5 hónapig semmit sem kommunikáltunk. December elején meg rám írt és elkezdtünk beszélgetni (nem normálisan, magunkról, csak arról, hogy mozizunk, meg hogy megcsókolna stb.) Január közepéig húzta az agyamat és én már nagyon ki voltam mert akkor és most is őt akarom. Nem tudom elfelejteni. És azt mondta január közepén hogy csak szivatott kb és sajnálja a dolgot de nem volt meg irántam a "kémia", és hogy nem találkozhat velem pedig akar de már elkötelezte magát (egy fiúval akivel 2 hete ismerik egymást és mind a 3 hétvégét egymásnál töltötték), és hogy nincs ideje barátkozásra sem. És azt mondta hogy a szíve szakad meg ha szomorú vagyok... és ajánlott egy társkereső oldalt (amit én nem fogok megnézni, ezt a fiút itt ismertem meg Gyakorin).
Szóval nem értem hogy most mi van, miért volt ilyen meg most miért ilyen. Megint egy hónapja nem beszéltünk. (egy héttel a végleges "szakítás" után még írt nekem, csak pár szót válaszoltam). Mit csináljak? Írjak neki? Várjak? Hogy tudnám elfelejteni?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
17/f/biszex
Nehogy megalázd már magad azzal, hogy írsz neki... ha már első alkalmakkor többet akart, valószínűleg ki akart használni... és most van más jelenleg neki. Lehet az a srác se jelent túl sokat neki, ahogy te sem jelentesz túl sokat neki.
Lehet, hogy borúlátó és negatív vagyok, de ha egy kapcsolat így indul el, az sem tartós, sem kiegyensúlyozott nem lesz. Én legalábbis így gondolom, sajnos tapasztalatból.
Szóval legyen tartásod mindig, ez a lényeg!
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én a szivatott beszólás után végleg kiábrándultam volna belőle.
Csak játszik veled, szexre kellettél volna neki, meg unalom űzőnek. Egy percig sem gondolt téged komolyan. Ha össze is jöttél volna vele anno, megbántott volna, vagy megcsalt volna. Ugyan úgy ramatyul lennél, mint most vagy. Az ilyet csak szembe köpni érdemes, de közeledni hozzá nem.
Ne írj neki! Ne keresd! Hagyd, hagy foglalkozzon a barátnőjével, vagy a fiújával, vagy akármije is van neki.
Hidd el találsz majd olyat, aki türelmesen megvárja, míg készen állsz a dolgokra és nem fog emiatt veszekedni veled. Pláne nem lecserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!