Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak őrlöm magamat?
Figyelt kérdés
Régen ő volt szerelmes belém, de kikosaraztam egy éven keresztül. Később ismét barátok lettünk és a hangulat kezdett intimebb lenni, belészerettem. Azonban most számomra úgy tűnik, hogy ő már kiszeretett belőlem. Fogalmam sincs mit tegyek, mert kezdek megőrülni. Egyre többet dohányzok és iszok, szinte naponta megfordulok a kocsmában. Nem tudok nem rá gondolni, és amikor elmegy mellettem megszédülök és begerjedek. Habár profin leplezem. Nemrégiben még szexuális kalandunk is volt, de nem tudom mennyiben számított ez neki...#alkohol #cigaretta #szex #hosszútávon #szerelem #kapcsolat #plátói szerelem #Marlboro #visszautasítás #Djarum Black
2014. máj. 17. 18:31
2/3 A kérdező kommentje:
Azt speciel utálom. A bundáskenyér állandóan tocsog az olajban, a kakaó meg csak hidegen elkészítve, nem kihűlve.
2014. máj. 17. 18:35
3/3 anonim válasza:
Bundáskenyér csak is tejjel.
Amúgy ha magamból indulok ki, nem biztos, hogy túl van rajtad. A kalandot is jó jelnek mondanám. Tölts vele időt rendesen, érezze, hogy törődsz vele, szereted, aztán valld be neki, hogy mit érzel. Ha nem jön össze, az is jobb a mostani helyzetnél, ha meg igen, akkor boldogan élhettek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!